canimbebegim0909 Hanifegedikli pik olmuş bence sizinki de ya durdukça rengi daha da koyulaşacak bence benim de kuruduğu zaman tam rengi oldu
Nergisim09 canimbebegim0909 hergun ilişki diyolar ama bence bı dolu bı boş olması lazım sperm kalitesi için teste devam et siliklesince çatlama olcak ozman tekrar bı ilişki daha oldumu gerisi Rabb’ime kalmış
Guzelgunlerrr canimbebegim0909 hayırlısı olsun canım bi daha yap yarın çatlaması içinde havuç ye 2-3 tane sonra son kez ilişkiye gir artık bekleyeceğiz 😊
Anneolmak__ canimbebegim0909 yumurta catlatma iğnesi mi ne diyorlar çok maliyetli de değil denesen mi acaba
canimbebegim0909 Anneolmak__ ben yarın bir daha test yapıp bakmak istiyorum ilk kez deniyorum bakalım ona göre bir yol alırım dedim ❤️
Havanur68 canimbebegim0909 evet pik duruyor ama tekrar yap bugün bazen yumurtlama 2 gün sürüyor. Siliklesirse o günü de değerlendir o da çatlama demek o günde çok önemli ilişki
canimbebegim0909 Hanifegedikli evet kanki bugün pik olmuş benim de dün pikti bugün hala pik devam ediyor sanırım çatlaması lazımmış tekrar silik olana kadar ilişki yaşayın diyorlar
Hanifegedikli canimbebegim0909 Çatlaması için havuç yiyin diyorlar canım bende havuç yemeye başladım 😅 yapıyoruz bişeyler ama inşallah doğru ilerliyoruzdur bu ay olsun artık
Havanur68 canimbebegim0909 ben doğuracam az kaldı 😅. Sadece bu işlemleri yaptım hep ondan yorum yapıyorum faydam olsun diye
Havanur68 canimbebegim0909 Amin canım Allah razı olsun. Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsinn inşallah 🩷🩷🩷