Masalceylan Patito__ direk kan vericem cnm testlerle uğraşmaya gerek yok yoksada soğan kürüne başlarım
Kubra0021 Masalceylan canım ortadaki çizgi bozuk olduğunu gösteriyor çünkü ben yaptığımda o çıktı ilk çocuğumda götürdüm eczane bozuk dedi yeni aldım yaptım yani olanilir hamile olabilirsin ama ortadaki çizgi yanlış olabilir
Masalceylan Gelecekdeki_Anne sağol canım acile gittim ama beta bakmamış heralde ama bana adetin geciktimi diye sormuştu sonuçlarda bakıyorum barkodla 12.10.24 çıkıyo tarihi
Masalceylan Gizem1504 canım acilde verdim ama sonuç barkoduyla bakınca 12.10.24 yazıyo isteme tarihi olarak eski olan mı gözüküyor sonuc mu çıkmamış yoksa yanlış mı yazıyor
Masalceylan Patito__ canım acilde verdim barkodla bakıyorum ama 12.10.24 yazıyo isteme tarihine ve tam kan gözüküyor ama bana sordu adetin geciktimi diyede evet dedim yoksa eski sonuç mu bunlar
Gizem1504 Masalceylan 10 aralık 2024 demktir o istem yani yaptığın işlemin tarihidir sen detay olarak bakıyormusun betaya bakmıştır da ne zaman verdin 1 2 saate çıkar
Patito__ Masalceylan hayrlisi cnm en azından belirsizlik kalkti rhat rhat sogan suyu icersiniz. Rabbim insallah tez vakitte nasip etsin saglikla aminnnn