Minikmucizemmm26 Anneler merhaba 🌸 nasipse Nisan’da doğumum var kaç tane zıbın, kaç tane takım-tulum, penye battaniye, müslin battaniye, çorap ağız mendili bunların adetleri ne kadar olmalı? Ne eksik ne de fazla almak istiyorum. Bi el atın bana ne 😍😆
snowglobe Minikmucizemmm26 kimse cevap vermez çünkü her gün böyle post var . arama butonuna yazın oradan bakın bence.
Aycaunalsimsek Minikmucizemmm26 yenidoğan takım yada zıbınlardan çok almanızı önermem, max 20 gün giyip giymiyorlar. Hemen büyüyorlar. Ben daha çok 2-4 aylık, 3-4 aylık olacak şekilde almayı uygun gördüm. Büyük gelse bile kollarını kıvırıp kullanabiliyorsunuz ama küçüğe çare olmuyor maalesef. Sizin bebek ilkbahar-yaz başlangıcı olduğu için müslin bez tarzı şeyler size çok lazım olabilir diye düşünüyorum tabi ki sayısını siz bilirsiniz. Zaten yavaş yavaş aldıkça, çevreden de akıl aldıkça kafanızda şekilleniyor az çok. Ben ağız mendili 2 kutu 7li olacak şekilde aldım. Yeterli olmazsa alırım diye düşündüm, her şey elimizin altında artık
Minikmucizemmm26 Aycaunalsimsek mesela 10-12 adet takım tulum karışık alsam çok mu olur acaba bide yıkanmasi için birikecek ya da kuruyacak ağız mendili olarak ben de öyle düşündüm 2 kutu alayım duruma göre ihtiyacı çok olursa ona göre alayım dedim
Aycaunalsimsek Minikmucizemmm26 Ben 3 set şeklinde takım aldım yenidoğan, hani eldiveni, şapkası olan modellerden . Onun harici e bebekten 3-5 adet yenidoğan üst, ayrı şekilde de alt altım. 3 adette yenidoğan tulumum var. Onun harici benim hep 2 aylık,3 aylık ürünler daha fazla. Lazım olursa gidip alınır diye düşündüğüm için yenidoğanın üzerine çok düşmedim. Benim bugün yarın gelecek inşallah beklemedeyiz o yüzden benim kışlık ürünlerim daha fazla. Tulumların hepsini yenidoğan değilde bazısını biraz büyük alabilirsiniz sorun olacağını sanmıyorum. Zaten yaz gelecek ve tahminimce sadece zıbınla duracağı o sıcaklar bile olacağı için çok fazla alınmamalı bence. Tabi insan heves ediyor siz daha iyi bilirsiniz
Minikmucizemmm26 Aycaunalsimsek Eskişehir’in yazı 2 ay ya 😂😂 zaten sadece yenidoğan alicam digerlerini eksik oldukça almak istiyorum şimdiden stok yapmak istemiyorum bebek kilolu ya da zayıf olabilir duruma göre alınır diye bu arada teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Aycaunalsimsek Minikmucizemmm26 tabi siz kendinizi daha iyi bilirsiniz, bizler sadece tavsiye edebiliyoruz 🫠 rica ederim ne demek sağlıkla gelsin bebişiniz 🫶