poyrazmom_ gizemm_ocal iki kez hamile kaldım bu test sayesinde yumurtlama gününü bularak kesinlikle tavsiye ediyorum, hep uygulamadan takip ediyodum çok yanlış gösteriyomuş yumurtlama gününü
Papatyaleylaaa gizemm_ocal bende kullandım memnun kaldım ilk ay takip ettim fakat eşimle yumurtlama günlerinde birlikte olamadık 2. Ay dikkat ettim ve gebe kaldım
gizemm_ocal Ecem46 yaa :) ben yumurtlama göremeyince çok üzülüyorum hamilelik olmyacak diye ama demek ki olabiliyor testlerin hatası
Ecem46 gizemm_ocal gizemm_ocal hayır hiç üzülmeyin gebelik testinde pozitif gördüğümde bile koyu çıkmıyordu bende anlamadım ama okumuştum bazılarında öyle olabiliyormuş. O kadar moralim bozuluyordu ki ne yani ben hiç mi yumurtlamıyorum diyordum 😂
gizemm_ocal Ecem46 bende bazı aylar hiç yumurtlamam olmuyor dıştan bir takviye alırsam anca öyle yumurtlama görebiliyorum baya moralim bozuluyor hormonlarım falan da gayet iyi çıkıyor ama yumurtlama problemim var bu ay glifora başladım insülin direnci düşsün diye sevindim sizin yazdıklarınızı okuyunca 😊🫶🏻
Ecem46 gizemm_ocal bende glifor kullandım bir ara pco vardı kilomda yoktu ama doktor vermişti zayıflatmadı da 😂 şifa olur umarım
Ecem46 gizemm_ocal bunları kullandım o ay hamile kaldım inovitol, inolac, balık yağı birde folikasit kullandım +20 sn kuralı + yumurtlama masajı bunları yaptım eşimde inovitol ve balık yağı kullandı sabah akşam kaliteli döllenme olsun diye