mcansu Kızlar yarım saattir devam eden sancım var yatınca da azalmadı. Kızımın hareketleri var. Belimde kasıklarımda sancım yok ama karnım aşırı acıyor. Magnezyum aldım şimdi eşimi bekliyorum geçmezse acile gideyim dimi
Baby_B mcansu bende 25.haftadayim canim Bugun evi toplarken karnim acidi ama 5 dk sürmustur max Kendinizi yorduysaniz ondan olmus olabilir Insallah sorun yoktur,yazin burayada🙏
Beyzaus mcansu ben de 24. Haftadayım 2 gün önce dediğiniz gibi aşırı ağrım oldu nstye bağladılar sancı değilmiş ama hâlâ ara ara ağrılarım oluyor yarın yine gideceğim doktora. Size ne dediler geçmiş olsun
Zeynep2525 mcansu adet sancıısı gibi mi? Bende 24 haftadayım ilk kez bugün adet sancısı gibi bir ağrı hissettim 5 dk sürdü. Sonra tamamen geçti
mcansu 2 saatten fazla devam etti belime vurmaya başladı acile geldim nst baya sancı çıktı sanırım hala bağlıyım Ekstra hiçbir şey yapmadım aslında bugün inşallah sorun olmaz
mcansu Nst de sancı yüksek çıktı serum verilir verdiler alttan muayene ettiler açıklık için baktılar şükür açılma yok bebeğimin durumu iyi Birkaç gün tuvalet harici mümkün olduğunca kalkma ilişki olmasın bol sıvı al dinlen en ufak sancıda gel dediler @Beyzaus @Baby_B @Merve-metin
mcansu Zeynep2525 çok daha şiddetli bir sancı ve geçmedi 2 saate yakın git gide arttı göbek deliği etrafından başladı en son belime kuyruk sokumu vurdu aralarda birkaç kez hafifler gibi oldu ama git gide şiddetlendi
mcansu Merve-metin çok sağ ol canım 🌸 geldim uzanıyorum öyle zaten en azından birkaç gün böyle geçsin bakalım artık
eda23536 mcansu çok geçmiş olsun, alttan muaynenizi spekulum ile mi yaptılar yoksa ultasonda olan uzun cihaz ile mi acaba