Bahar77777 Kızlar ben bebek bezi aldım 1 numarasını aldım arkadaşm neden 1 aldın 2 alman gerekşyordu dedi yeni doğan için 2 numarasını alman lazım dedi ama yeni doğan bir bebek heryerde 1 numarayla başlanmalı diyor yanlışmı yapıyorum anlamadım
[silindi] Bahar77777 1in üstünde zaten kilosu da yazıyor ben Prima pampers aldım 2-5 kg. Yenidoğan için ideal bence
mrvcermeli Bahar77777 5 kg üstündeyse 2 numara normal benim oğlum kilolu doğdu mesela 1 numara olmuyordu sıkıyordu
Rumeysaeliz Bahar77777 Ne alakaymis canım yaa benim kızım 3320 gram doğmuştu 1 numara bebek bezi oluyordu stres yapma yani kendine
Bahar77777 [silindi] yani oda kşlolu doğarsa napcan 3 veya 3250 arası doğarsa giremez içine dedi ya ilk zamnalar bebekler zaten zayıf olmuyormu bi tık anlamaıdm of strese soktu 2 3 pakette aldım ya
Bahar77777 [silindi] saçmalıyor ya sinir etti beni bende aynısını dedim o benim kafamı karıştırdı 2 ço uk annesiyim banamı öğretcen kanka diyo yeni doğan için 1 numara diyorum yokk diyo
Bahar77777 mrvcermeli kız bacım daha doğurmadım bile benim tahminimce 3 felan doğar diye tahmin ediyom bizde 5 kilo daha doğuran olmadı tabi belli olmazda o çok net konuşuyor 2 buçuk kilo doğarsa giremez diyo o naısl bi saçmalık tartışıyot bide allahım yarabim
mrvcermeli Bahar77777 5 kilonun hadi 4 kilonun üstündeyse olmuyo benim oğlum 4180 Gr doğdu dar oluyordu mesela bende rahat olsun sıkmasın diye iki numara aldım da genelde yenidoğan çocuğa 1 num bez olur 🤣🤣
Alone Bahar77777 bende 1 numara aldım canım ama çok çabuk büyüyüp 2 ye geçiliyor adet sayısı fazla değilse kullanırsın mutlaka gerçi günde 10 bez felan gidiyor ilk başta zaten
Bahar77777 Tgbashnn evet yenidoğan 1 numarayı kullanmıcaksa kim kullancak başka yetişkinlermi anlamadım boşunamı üretilmiş 1 numarası😅😅