Zeynph Ya hiç uyuyamadım 40 haftam bitmek üzere bugüne kadar 1 grm sancım yoktu ama bugün sabahtan ara ara sancım oldu ve kahverengi akıntım geldi sonra şimdide sancılarım arttı adet sancısından biraz daha farklı bir ara baya akıntım oldu ama şuan yok ama sancım 5 dk 10 dk bazen 15 dk bir geliyor ama çok çok şidetli değil ama canım çok acıyor sabah Randövüm var normalde ama dayanamicak gibiyim sizce doğum sancısımı sabahı bekliyimi çok korkuyorum sezeryanla olmak istemiyorum olmam dimi 😑😶
Rabia06 Zeynph canım dakika tut sürekli sancın başlamiş olabilir baya akıntım oldu dedin sümüksü gibimiydi ? Bide kahverengi akıntı dedigin nasıl bişeydi böyle sümüksü bişeyn içindemiydi ?
Damla21 Zeynph bizde 40+2 canım benimde nişanım geldi adet sancısı gibi sadece belim agrıyor sabahı bekleyip kendi doktoruma gideceğim ama sen dakka tut sancını takip et o önemli çünkü evde çömelme hareketi yap sancın geldikçe hareket et oturma
Zeynph Rabia06 evet canım aynen öyle şuan sabah olsun istiyorum doktora gidecem 😶 ağrımda var yani sancım
Aylinesila Ben de 36 +6dayım saat 3 den beri sancım var ilk şiddetli bel ağrısıydı adet olacakmış gibi şimdi kasılma var sol kasığım özelikle karnım taş kesiliyor hareket edemiyorum Bi akıl verin ne yapmalıyım
Caglasmsk Aylinesila valla en iyisi doktora gitmek belki dogum sancilarn tutmus olabilir. Oncelikle bi duşa gir birz dinlen eger gecmezse hastaneye git direkt bence cnm.