Muhammedmomss silikon iclar var onlardan alabilirsiniz. Ama lansinoh markasinin kini alin. Cunku ben wee baby nin kini almistim delikleri cok buyuk oglumun kac kere genzine kacti. Cektikce fazla geliyo dogal olarak. Ama lansinohnun 20 mm ve 22 mm olarak iki ölcude olan uclari var. Ben en kucuk olani 20 mm olani aldim cok rahat sekilde emdi. Yanliz uyarmak isterim ki bebek ona alisirsa biraktirmasi biraz zor oluyo. Bebeginiz kac gunluk bilmiyorum ama suan emmede biraz zorlanmasi cok normal. Hic bilmedigi seye alismaya calisiyo. Ogrenmeue bilmeye alismak icin cabaliyo. Onun alismasina yardimci olun. Direk kolay yola basvurmayin. Zorlandiginizin farkindayim ama o daha hic bisey bilmiyo sizden ogrenicek herseyi. İlk olarak biraz daha cabalayim kendi ucunuzu emmesi icin. Baktiniz olmuyo o zaman silikon uç tskip bi kac kere cektirin sonra ucu cikartip kendi ucunuzu agzina verin. O sekilde sizin ucunuza alisir bence☺️ dedigim gibi silikon uç alicak olursaniz kesinlikle lansinoh markanin kilerden alin. Digerleri bebegi cok tehlikeue sokuyo. Ama ilk olarak litfen kendi ucunuza alistirmaya calisjn ☺️☺️