58ee Ayse_nurrr 15 haftalıkken doktorum bacak arası boş kız gibi ama 2 hafta bekleyelim dedi bugün 15+4 de gittiğimde farklı bi doktora bacaklarını asla acmadı son dk sadece yandan erkek gibi%90 erkek dedi kalakaldım bende
Mrtbrv Ayse_nurrr gecen sene bana 6 aya kadar kız dedıler net bıde özel hastane ama gun devlete gıttım hareketlerı için oğlumuz cok ıyı dedı elıme verdı kagıdı inanmadım cubku 26 haftalıktı
Ayse_nurrr 58ee Anneolsamkeske Minikkuzum00 Mrtbrv Kızlar bana 12 haftalıkken erkek dendi 15 haftalıkken kız kesin dedi şüpheye düştüm doğal olarak
Cerennn1 Ayse_nurrr bennn yasadim kordonu pipi zannetti hemde kac tane doktor en iyi cihazlarla sonradan kız olduğunu ogrendik
Ayse_nurrr Cerennn1 bana da bacak arasındaki kordon dedi o yüzden kesin kız dedi ama belirtilerim her şey göbek şeklim çok farklı detaylı da öğreneceğiz galiba şüphe bir şey alamamak beklemek can sıkıyor
Cerennn1 Ayse_nurrr belirtiler ve göbek sekli çok yanıltıcı iki hamilelik gecirdim hersey cok farklı gobek seklide farkliydi ama ikiside kız