Basakaya Erken doğum yapmış anneler lütfen ne gibi belirtiler yaşadınız yazın. Ağrılarım sancılarım sertlesmelerim baskilarim oluyo ki bir cok anne de bununla ilgili post açmış. Onlem amaclı dogum belirtilerin ne oldugunu bilelim ki yanılmayalım. Acil bi durumda hemen hastaneye gidebilelim.
Zhraaltun Basakaya canm bnm 27.hafyada bebegin hc durmadgini farkettim hareteleri asiri derecede vardi normldr die dusundm bi kac gun gecti o aralarda karnm cok setti tas gbiydi kasilmalsr falan ama aci yok sadece sertlesme var onn dışında da vajinam ve bacaklarm oyle bi agriyoduki adm atamiyodm yatakta saga sola donmem oldkca guc oldu doktra boyle boyle die yazdm yarn gel hemn dedi gttim bide ne duyayayim bnm kiz kafadini catiya koyms fgum pozisyonnda kanalda hemn yatisim yapildi cegr gelstiriciler igneler fitil vs bigece kaldm sonraki haftalrdada 4 defa daha yattim yine ayni tedavilet uygulandı suan 35 olduk cok sukur bakalm daha nasil dahancak😁
Annesininumudu Basakaya 32.haftada erken doğum yaptım benim oğlum karnimda hiç kipirmadi hareketleri hiç yoktu karnım öyle bi sertti ki sanki içinde kaya vardı ben dahi hareket edemiyordum kendi ni bi yere topluyordu haftalarca öyle çektim sonra erken doğum oldu
Elif25 Basakaya ilk hamileliğimde ne agrı ne sancı ne bulantı hiç bişey yaşamadım sorunsuz bi hamilelik geçirirken 31. Haftada birden sancım başladı. Tabi ben daha erken yalancı sancıdır diyip sabaha kadar çektim ama düzensiz sancıydı. Baktım geçmiyor sabah hastaneye gittim ki 3 cm açılma 🙄 hemen çiğer geliştirici iğne yapıldım. Sancıyı açılmayı durdurmak için serum takıldı. 31+4 de dogum yaptım. Kasılmaları sancıları düzensiz bile olsa önemseyip doktora gidin.
Deletedmom342 Basakaya benimde o zamanlarda kasılmalarım oluyodu doktpruma sorduğumda vücudun kendisini doğuma hazırlıyo bu zamanlarda çok normal demişti. Sende bi sor istersen doktoruna 😚
Yalinn8 Basakaya ayni haftadayiz bende de oluyor benzer seyler, sıklasmadigi artmadigi surece sıkınti yok ya da kanaman, suyun gelmesi...vs gibi cok net bi belirti olmadigi surece bu haftalarda yazdiklarin normal ama dr unu bilgilendir tabii
Basakaya Yalinn8 Cuma kontrolum canim bildigilendiririm ama dun catlayacak gibiydim gercekten o acizlikle yazdım cok cevapta alamadm ama geçti şükür doguma yakin bebek hareketleri azalir mi acaba ordan da anlayabilir miyim aksi bir durumda
Basakaya Zhraaltun Ay ne bu acele cocugum deseydiniz 😆 valla korkuyorm bende Allah korusun birde enfeksiyon var cuma doktora gidecegm Nts yd 32 den sonra bagliyorlar sanirim
arbustoo Zhraaltun muhtesem artik korkma canim bu kadar dayanabilmek tedaviyle buyuk basari bende ayni durumdaydim ama bir iki hafta daha durursa bebis tadindan yenmez 😍
Basakaya Annesininumudu benim de oyle oluyor ama bebek hareketi oluyor canim dun ilkkez yasadim bugun iyiyim şükür insallah bir sey olmaz
arbustoo Basakaya kesinlikle hic bir sekilde kendini yorma birak ev bok gotursun bir yardimcin varsa evinde sadece kendinle ilgilen sakinlestirici seyler yap sana iyi gelen. Kitap oku falan stres yaratacak insanlardan olaylardan uzak dur kulaklikla sakin muzikler dinle doga sesleri ac stabil olmaya calis.
Yalinn8 Basakaya benim de bazi gunler cok sert oluyor genellikle aksamlari, toplanmalar da oluyor, geciyor, yaa o sordugunun net bi cevabi yok sanirim cok hareketlenen de oluyormus hareketleri yavaslayan da
eglantime1379 4 gün önce Doğum yaptım canım bebeğim 32+3haftayken doğdu Su an kuvezte bende evdeyim çok özledim oğlumu
eglantime1379 Basakaya amin kuzum bebeğimde kasılma çok oldu kasıklarım da bebeğimin tekmelemesi olması ve sürekli kasılması karnım taş gibi olması canım benim doktoruna güveniyorsan korma bir şey olmaz benim doktorum çok iyiydi ve çok ilgiliydi ben o ne derse yaptım allah dan bebeğim de bende iyiyiz sadece göremiyorum hasretlik var sağlıkla büyüsünde
eglantime1379 Tprknesrin bebeğimin suyu çok azaldı için plasentasında kan pırtılaşması oldu ve suyu azaldı 26 .haftadan beri bu vardı 32 haftada Doğumuz oldu şimdi bebeğim kuvezte