Yenigebes Kızlar evime ilk kez gelecekler güzel bir menü çıkarmak istiyorum kafam çok karıştı ana yemek etli olacak ama etlede ne yapsam bilemiyorum menü önerir misiniz
Minik6075 Yenigebes ben kuşbaşı et yapacağım zaman fırında yapıyorum hem bereketli oluyo hemde lezzetli oluyo. Bütün sebzeleri küçük küçük doğruyorum soslayıp fırına veriyorum. Tavsiye ederim.
Guzelanne56 Yenigebes güveçte patates püresi et sote üstüne beşamel sos kaşar bırının evınde yemıstım çok guzeldı
Hanniballl Yenigebes köfte gibi yormayan seyler yapın bence fırında İzmir köfte, islim kebabı, Hasanpaşa köfte vs 😊 Pilav Salata, tarator Çorba (mercimek)
Momygueen Ezogelin- mercimek çorbası Kuru dolma Yoğurtlu köz biber mezesi Tas kebabı pirinç pilavı Revani veya şekerpare yada kıbrıs tatlısı İlk aklıma gelenler böyle bi menü oldu 😋💖kolay gelsin
Nzyl Sütlü domates çorbası Hünkar beğendi Soğan mezesi Havuç tarator Salata Pirinç pilavı Hira tatlısı Köfteniz var ise hazırda şişte patlıcan kebabı da olabilir Yada sarma beytide çok iyi oluyor
HazelSeren Yenigebes et sote patates püresi altına yanına iç pilav ortaya sarma ya da içli köfte salata ve yogurtlu mezeler çorba falan😀
crazyymom Yenigebes hunkar beğendi yap minik güvenlerin varsa sunumu onda sık durur çorba yap ara sıcak kuru dolma havuc tarator olabilir bide tatlı en güzel hangi tatlıyı yapiyosan onu yap bence