Momiesss Elimi karnıma koyunca dalgalanmalar hissediyorum bebisim icerilerde birseyler yapiyoorrr benim gibi olan var mii 18.haftadaa🥰🥺
Beril16 Momiesss Bende 18. Haftadayım 🥰 Bende hissediyorum. Çok güzel bir duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin 🌸 Detaylı ultrasonda görmek için sabırsızlanıyorum. 🥹
Aleyysss000 Aynı dalgalanmaları bende elimle 15. Haftada hissetmeye başladım tek tük ama bu kadar erken hissettiğime ikna olamadım bir türlü doktoruma sordum evet bebek hareketleri onlar erken hissediyor olabilirsin dedi 🥹
Momiesss Aleyysss000 evett kesin ondan ben de iki hafta önce böyle tekme gibi hissettim o zamandan beri vuruyor hafif hafif ama hissediyorum elimi karnima koyunca da kipirdamalarini hissediyorum cok guzel bir duygu
Aleyysss000 Momiesss ben içsel olarak çok hissetmiyorum sanırım kilodan kaynaklı böyle karıncalanma gıdıklanma gibi bazen çok nadir hissediyorum birde bir kaç kere kayma gibi hissettim ama elimi koyduğum zaman hareket edişini çok net hissediyorum resmen gerçekten mükemmel bir duyguu
aslaytkn_ 17+4 gibi hissediyormuşum gibi oldu şuan 19+2 haftalık içimde balık var gibi hissediyorum ben karnımı sevip konuşurken hareket etmiyor ama babası severken içimde tsunami çıkıyor gibi 😂😂erkek bebişlerde babacı oluyor sanırım 😂