minikkcivcivv Kızlar bebek gün geçtikçe hızlı kilo aldığı için doktor yarın yatışımı yapıyor suni sancı ile normal doğum deneyeceğiz 4-5 saate açılma kolay olurmu sizce tecrübeli annelerim nerdesinizz
Sila_aylin66 minikkcivcivv 1 Hafta 10 gün önce eltim ikinci doğumunu yaptı suni sancı aldı toplam 5 6 saat içinde doğum yaptı açılması 1 cm di
Dilamser minikkcivcivv ben 2 dogumumu suni ile yaptım birinde sabah 1o da aldım 5 gibi doğum yaptım ikincisinde saat 1den 10 buçukta doğum yaptım kendi sancisuyla gelenler benden önce doğum yaptılar sinirlerim bozuldu ağlayıp durdum yavaş yavas sancı geliyor öyle birden full hissetmiyorsunuz son doğum yapacagin 1 saate ağrı cekilmez olur sancı geldiğinde comel geçince tekrar yürü açılmayı destekler doğum yapacagin gün bol bol yanında hurma bulundur hem enerji veriyor hem açılmayı hızlandırıyor Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin .
Bussrra Ben ilk gebeliğimde . Sadece suyum geldiği için suni sancı aldım. Açılma sıfırdı ve hiç sancım yoktu. Suni sancıyı aldıktan sonra 16. Saatte doğum yaptım. Ama herkesin vücudu bir olmaz belki sizinki daha erken açılır
Sila_aylin66 Baltanem yüksek tansiyonu vardı birde bebeğin kalp atışları ara ara düşüş yapıyordu ebeler ona hiç açılman olmazsa vermeyiz direk sezeryan demişti ama bakıldığında 1 cm varmış açıklığı