Mavera316 Merhabalar Bursa çekirge dorukta detaylı ultrason yaptıran var mı randevu aldım radyoloji doktoru yapıyor orda gidenler oldu mu daha önce ? Bir de detaylı usg de karından mı yoksa vajinal mi bakılıyor bilenler varsa aydınlatır msınz 🙂
Cnhavva Mavera316 benim gittigim hastanede polikilinik bakmiyo detayli ultrasona ozel doktor geliyo onun için belli zamanlarda ben hastaneyi arayıp oyle ogrendim yoksa perinatolojiye randevu alicaktim iyi ki almamisim
Elis27 Mavera316 karından bakılıyor ama perinatoloji bakması daha uygun bir problem olunca perinatolojiye yönlendiriliyor siniz asıl uzmanı perinatoloji Dr .
cckdgnn Mavera316 Mavera316 detaylı usg karından yapılıyor siz izin vermedikçe de vajinal isteme hakları yok (gereği yoksa) .
Ates06 @Mavera316 detaylı ultrasonda karından baktılar bana ama sizin dediğiniz yerde değil, hastaneden hastaneye değişiyor mu bilemiyorum
Mavera316 Ates06 anladımm benim gebeliğim başından beri hiç alttan usg yapılmadı acaba detaylı da değişir mi bilemediğimden bi de ilk gebeliğim olunca tecrübeli arkadaşlardan öğrenmek istedim açıkçası
Hhh03 Mavera316 ben perinotolojiye aldım yarın için ama yanında detaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyo inşallah yaparlar
Mavera316 Elis27 anladımm özelde takipli olduğum için belki o hastanede perinatolog yoktur ondan radyolojiye yönlendirdiler herhalde aslında evet perinatolog yapsa daha iyi olabilir kafam karıştı şmdi
Elis27 Hhh03 şehir Hastanesi’nde yaptırdım ben memnun kalmadım ama belki yaşadığım yerle alakalıdır . İmkanınız varsa özelde yaptırmanızı tavsiye ederim
Hhh03 Elis27 benim aslında haftam erken 15.hafta su azlığından yönlendirdi şimdikini devlette yaptırıp 22.haftada olanı özelde yaptırmayı düşündüm
Elis27 Mavera316 cnm bende çok araştırdım özel hastanelerde genelde perinatoloji yok radyoloji var özel klinikte oluyor galiba .
Mavera316 Elis27 büyük ihtimalle👍🏻 doktorum da bu yüzden kendi hastanesi bünyesinde yönlendirdi diye düşünüyorum