seymaytac Merhabalar, normalde bebeğim 20+3 olması gerekirken 7-10 gün kadar geriden gidiyor. Benim gibi durumda olan var mı?
Namesiz6 seymaytac Olabilir bu süreçte bazen ilerde bazen geride kalıp sonra haftasını bulabilir.1 hafta çok önemli değil.Bende de şeker var benimki de 1 hafta ilerden gidiyor biraz iriyiz biz haftamıza göre.Hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah🌸
seymaytac mahirsmom detaylı ultrasonum perşembe günü olacak. Bana da endişe edecek bir şey yok ama takip etmek gerekebilir. Perinatolog arkadaşım daha iyi yorum yapar dedi. Umarım her şey yolundadır açıkçası endişe ettim :(
mahirsmom seymaytac inşallah her şey yolundadır iyi düşünün iyi olsun. 🌸 Genelde 2 hafta ileri veya geri olmasına normal diyorlar daha fazlasını ve uzun süreli degismeyeni takip ediyorlar
seymaytac mahirsmom inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız 🌸 Geçen ay 4 gün kadardı şu an biraz daha açıldı. Bakalım ne diyecek doktor
Firdooo409 Haftadayım tam. Perşembe sezaryenim var. Doktor 37+1 ile uyumlu ama minyon değil sağlıklı dedi. 1 hafta gerilik büyük bir eksiklik değil bizim için dedi. Bunu da kilosu açısından söyledi ama cihazlara güvenilmeyeceğini ve yanılma payının çok olduğunu söyledi.
seymaytac Firdooo409 sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻 benimde sürecim detaylı ultrasonla netleşecek umarım benimki de sağlıklıdır
Fatmanur12345 seymaytac böbrekte genişleme var dedi devlet ama başka bilgi vermedi ne sorsam cevap vermedi hep tersledi bende özele gittim orada da bisey çıkmadı böbreğinde de bisey yoktu saglikli