Tugbatkl Selam kızlar, 2 ci anneliğimi yine çok kötü geçiriyorum, suan 6-7 haftalık kafamı kaldıramıyorum mide bulantısı çok ağır şekilde yaşıyorum yemek yiyemiyorum, su dahi içemiyorum. Bunu hafifletcek bişeyler biliyormusunuz
Gamzecebecii Tugbatkl ben hiç bulantı yaşamadım canım ama sabah uyanınca ilk 3 ay falan hergün aç Karınla yeşil elma yiyordum bir tane o beni çok bastırıyordu onun sayesinde yaşamamış olabilirim bence birde yağlı çok yememeye bak yağlı yedigin zamanda bulantı yapıyor ve idrar tahlili yaptır enfeksiyon da mide bulantısını tetikliyormuş geçmiş olsun ♥️
Tugbatkl Gamzecebecii teşekkür ederim hiç bişey yiyemiyorum ki , ama bi tahlil vereyim bi baktırayım ozman
Akoalalover_ Tugbatkl cok acikmadan bastiracak seyler yeseniz tuzlu ya da diyet seyler gibi. Diyet buskiviler bana iyi gelmisti yagsiz hafif oluyor ya. Bi de iki tane kuru fasulyeyi hicbisey yapmadan iki tane yutun hap gibi o yanmayi bulantiyi kesiyor diye duymustum
Abcdfghe Aynı sorunu bende yaşıyorum prilam sayesinde ayaktayım. Onu icmezsem her yediğim çıkıyor su bile içemiyordum açlıktan gece bile uyuyamıyordm. Ilacı normalde gece yatarken alıyorum ertesi akşama tekrar başlıyo bulantı. Bende aksama yakın yeniden içiyorum faydası oldu. Birde aç kalmamaya çalışıyorum muz iyi geliyor az az ama sürekli bişiler at ağzına. Bende 9+4 üm böyle böyle geçecek bi şekilde. Isterseniz doktorunuza danışın belki ilacı değiştirir