Nurminel Selam kızlar önereceğiniz memnun kaldığınız perinatoloji doktoru var mı? Fiyat bilgisi olan yazabilir mi
Busetacir Nurminel cuma günü gidicem Ersoy hastenesine canım, 4 bin dediler bakalım haber veririm bana hatırlatırsan nasıl geçtiğini. Arkadaşım çok memnun kalmıştı
Hnfcls Nurminel cihan tip merkezi daha yeni gittim hem fiyat olarak iyi hemde doktor olarak ben memnun kaldım salı günü gitmiştim
Mavera316 Ya benim merak ettiğim bir şey var detaylıya gidicem 2hafta sonra acaba karından mı bakılıyor yoksa vajinal mi ilk gebeliğim bilmiyorum hiç 🙃
Bussrra Ümraniye rad radyoloji görüntüleme merkezinde haftaya randevum 2.500tl. 2sene önce 500tl ye yaptırmıştım aynı yerde
bir_busra Bussrra merhaba memnun kaldınız mı peki direk arayıp randevu alabiliyor muyuz yoksa önce muayene mı olmamız lazım
Yuuki Bussrra Ben Google arattım burayı ama yerini vs anlayamadım bana özelden atma şansınız var mı tel no ve adresi?
Bussrra bir_busra evet memnunum çocuğun resmini de büyük A4 kağıdına basıp veriyorlar. Birde detayların yazılı olduğu rapor veriyorlar
Bussrra 1 hafta önceden arayıp randevu alıyorsunuz. Doktor sadece Çarşamba Perşembe ve cuma günleri orda
Nurminel Maltepe medikal parkı arayıp sordum perinatoloji profesör dr bakıyormuş 5000 tl dediler , Ercüment Müngen. Ama giden var mı bilmiyorum yok hiç etrafımda
didm6134 Yuuki yer olarak neredesiniz acaba bende istsnbul sancaktepe yarın detaylı ultrasonum var ve arastırma sonucu birini buldum cok memnun kaldıgını her seyi guzelce anlatıp ettiğinden bahsettiler aradım bende telefon la ikna da oldum telefonla o kadar ilgilendi doktor gittiğimizde de zaten memnun kalırız Ümraniye de