Nerm7n Gece uykularım çok hassaslaştı. Bende bi tuhafım panik atak gibi bişey başladı yaa. Kızda sağolsun küt küt vuruyor anaya... sabah 9 da Doctora gidicem ama uykum bölünüp duruyor. Acayip rüyalar görüyorum. Sanırım uyku konusunda Doğum sonrasına hazırlanıyor vücut.
Tiredmother Nerm7n Aynı valla benimde dönüşlerini bile hissediyorum, bi gün hissetmesem endişeleniyorum. Gümbür gümbür gelsin prensesler 😍😄
Dileksah Nerm7n bigün çılgın bigün narin nazlı kızım ama ne hikmetse gündüz tık yok gece şov başlıyo 💃💃
Mommy3589 Nerm7n canım Gün içinde haraket halinde olduğumuz için beşik görevi sağlar ve bebeği uyuturmuşuz gece biz uyuduğumuzda da uyanırmış 🙈🙈
mrsssblt Nerm7n Halay çekiyor herhalde bizim kızda içeride ☺️☺️ Ne zaman yatağa yatsam anlamış gibi başlıyor,sağa dön sola dön uyuyamıyorum bide bel ağrılarım başladı sizde durumlar nedir?
Dileksah Nerm7n annesi minigin artık dahada büyük olcak karnını çok tatlı tatlı acıtıcak ayy çok şeker duygular
Gktg2009 Aynn bizde öyleyiz gece anne karnında uyumayan bebekler doğuncada öyle olurmuş bnmki gece gndüz kıpır 🤕
Nerm7n Mommy3589 2 sene anne baya telef oluyor desene 😟 9 ay hamilelik sendromu 1 senede çocuğun en hassas dönemi ne uyku ne bişey 🤦🏻♀️
Mommy3589 Nerm7n walla aynen öyle canım ben daha 9 haftamdayım gaz mide bulantısı ve kusmadan 2 haftadır sıfır uyku nolcak bilmiyorum geçsin diye bekliyorum 😔😔 ama yine de bin şükür biz çok istedik Rabbim verdi 🙏🏻
Dileksah Nerm7n inşALLAH canım hayırlısıyla geçer o günlerde az kalmış hamdolsun bizimde 2 ayımız kaldı heycan dorukta gelsin prensesim
Medinemedi Nerm7n boş daha 13+1iz ama son iki üç haftadır gece 4den sonra uyuyamıyorum 🤦♀️ Bizim kız sanırım beni çoookkk yoracakk🤣🤣🤣
Gktg2009 Medinemedi o haftada normal aynı 4 nöbeti bnde de vardı hatta biri geldi senin ki hergece 4 de uyanır bak görürsün dedi 🤕 şimdi bütün gece kıpır o zman hiç uyumucak 😂