xJade ahmet__s2 36. Haftada yıkadım. Erken doğum riskim yoktu o yüzden bu kadar geç kaldım. Ama 32 den sonra yıkayıp hazırlamak en doğrusu bence.
Guzelanne56 ahmet__s2 32 de yıkadım 33 de utuledım bı kısmı kalmıştı 35 haftalığım 1 kısmını da 2 gun önce yıkadım dün utuledım bı çantam kaldı onu da 5-6 güne hazırlıcam
Asi_07 ahmet__s2 32+4 haftalığım dünden beri yıkıyorum bugünde ütüsünü yapıp dolabına yerleştiricem sonra hastane çantamı hazırlarım son haftalarda zor oluyor şuan bile zorlandığımı hissediyorum ağırlaşmadan başlanmalı bence
Ocakbebegi ahmet__s2 ben ilk gebeliğimde 35 36 da yıkamıştım ama bu gebeliğimde erken doğum riskim çıktı 29.haftada hemen başladım 30-31 de bitti yıkama yerleştirme hatta hastane çantası bile. Mümkünse 29-30 da yapmak lazımmış ne olacağı belli olmaz bir de son zamanalarda çok ağırlaşıyorsun
Baby_B ahmet__s2 25+2 deyim Bu hafta dolabi gelicek bebisin 1-2 hafta icinde yikayip dolaba yerlestirecegim insallah
safiyekchl Şuanda 24 haftalığım zamanla daha da ağırlaşırım yapamayabilirim diye yıkamak istiyorum biraz da heyecan da var tabi sizde yıkamalımıyım ? Yoksa biraz daha bekleyeyim mi
Busraaaakkk ahmet__s2 34-36 ideal bence, temiz kıyafet valizde beklemesinden yanayım. Erken doğum riski falan yoksa 36 en iyisi