OnlyBaby D vitaminimi yükseltmeliyim gebelik için sanırım önemliymiş hele hele pcos ve d vitamini düşüklüğü ile ilgili makale okudum önemli bi faktörmüş araştırmacılara uygulamışlar ve hamile kalanlar olmuş. Ne kadar sürede yükseltebilirim acaba evde bitane var haftada iki gün içicem ama ocean ın ki iyimi?
Patito__ OnlyBaby bana drm d vit ve b 12 cok onemli dedi Gidip baktirdim ikiside dusuk cikti Ocien almistm bnde dr igne yazdi oyuzdn baktirin bnce en guzeli ozellikle dha once vit dususlernzz vrsa. Benim genelde dusuk cikior Vitaminler Normaldede onemli ama Evet pcosta cok daha onemli saglikli yumrta icin
hellotubimom OnlyBaby Merhaba, bende pcos hastasıyım. 10 gün önce gebelik için doktora gittim. Devit 3 verdi d vitamini hem eşime hem bana. 10 gün arayla ekmeğe döküp tüketmemizi istedi. D vitamini çok önemli. Evdekini kullanmak yerine öncesinde doktor tavsiyesiyle kullanın nacizane fikrim🙏🏼 ayrıca b12 hapı ve ocean inositol verdi. Adet düzenim içinde ilaç kullandım o da yeni bitti. Doktora gitmeden öncede diyetisyen eşliğinde sağlıklı beslenmeye başladım sürecin hepsi birbirine bağlı.🙏🏼🤗
ayyuzlu99 OnlyBaby Canan karatay annemiz sıvı d vitamini işe yaramaz diyor 🤣😅 ben de jelatin şeklinde yüksek doz olandan kullanıyorum canım
Mom6535 OnlyBaby bilmiyorum canım ama kimse cevap vermemiş bari ben yazmış olayım dedim sen kullanmaya basla kan veriyorsun arada d vitamıne de bakarlar heralde 😂🤦cevap bulamıyorum
hellotubimom Merhaba, 10 gün önce doktora gittik gebelik istediğim için. Eşime de bana da devit-3 d vitamini verdi doktor. 10 gün arayla ekmeğe döküp yememizi söylemişti. D vitamini önemli diye biliyorum. Doktora danışsanız daha güzel olur diye yazmak istedm🙏🏼 🤗