cauuv1 leyl25 insallah sana ve tüm isteyenlere de nasip olsun hayırlısıyla canım🥰 midem agzıma geliyodu bulantı hissi oluyodu 2 gündür de belim agrıyodu onun dısında hiçbisey olmadı
SalihaHakanetin Merve_12ak 10 gün varken çıkarmı ya benim 8 gün kaldı yapmak istiyorum ama bir yandan istemiyorum 🙁🙁
Merve_12ak SalihaHakanetin Erken gebelik testinde çıkıyor adete 3 gün varken kan vermiştim 54 degerle ogrenmiştim
october cauuv1 ay çok sevindim 😍 havuç kardeş bana da dua et ben bu ay elendim de diğer ay olsuuun 🥲😍
cauuv1 october amiiin insallah ederim canım evet o havuclar kurtardı beni😅😅😅 bu arada mide bulantım havuctan sonra baslamıs olabilir zorla yedim resmen ahhaha
prensesannesi-01 cauuv1 gözün aydın canım çok sevindim hamile olmana hayırla sağlıkla kucağına almak nasip olsun amin 😍😍😘
prensesannesi-01 cauuv1 bende sanki enfeksiyonum tekrarlamış bugün gidip idrar tahlili verdim. Adet olacam hissi var zaten agrimda var canım herseyin hayırlısı olsun.
prensesannesi-01 cauuv1 12 dedim iki gün var dedi geçsin bende daha birşey demedim ya zaten gebe oldugumu hissetmiyorm adet olcam hissi var
cauuv1 prensesannesi-01 belki olmazsın beee yok canm ben sadece erken test almıstım kasette cıkar ama