SalihaHakanetin cauuv1 bede oci ile öğrendim 6 gün varken erken gebelik yaptım pozitif ti bence sizde deneyin gebelik testş derim hayırlısı olsun inşallah allh gönlümüze göre versin bende 2. Deniyorum şuan rabbim nasip etsin inşallah 🙏 hepimize
cauuv1 SalihaHakanetin amin insallah nasip olursa benimde 2. Olacak. Görselime göre varmıdır dersiniz
Fatmanur12345 cauuv1 ayy canım benim hayırlı olsun kan ver kesinleşsin ama kesin var belli de zaten 😍
cauuv1 Fatmanur12345 yaaa elim ayagım titriyo şimdi sehir hastanesine geldim kan vermeye sıra bekliyorum aglıyorum cok heyecanlandım 😍😍
cauuv1 Fatmanur12345 2 dakkada bu kadar belirgin oldu bide predictor early marka en iyisinden. Kan vermeye geldm askım elim ayagım titriyo zor yazıyorum
cauuv1 Fatmanur12345 ay kalbim cıkıcakkk minigim insallah bizimledir öyleyse 18 aylık oğlum abi olcak🥹🥹🥹
poyrazmom_ cauuv1 benim de düzensizdi 8 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim sizin 4 gün kalmış bence çıkar
Anneoluyorumhello cauuv1 merhaba bende bu şekilde öğrendim aynı marka test ile adetime 3 gun kala ovulasyon testı yaptım kopkoyu çıktı hemen gebelik testı yaptım silik 2.cizgi çıktı hamileyim 4haftakık
cauuv1 Anneoluyorumhello hayırlı olsun bugün ovulasyonum kopkoyu cıktı onuda atmıstım test deniyim dedm cıktı galiba🥹