Minnosaannee Görsellik açısından siyah diyorum tabi ki ?peki ama temizlik nasıl olur kullanışlı mi ? Var mı kullanan
Alya05 Minnosaannee Benm tezgah arası fayanslar siyah. siyah rengi ben seçtim şık duruyor açıksa ama hep leke hep bez izi su damlası kalıyor. Siyah evdeye öyle olabilir
seyma0661 Minnosaannee musluk bataryası olarak siyah mat olanı kullanmıştım klasikteki kadar kireç olmuyor göstermiyor. Eşim maalesef taşınırken kaynanama vermiş ve iki su değmesinde klasik olan hemen su lekesi oluyor
seyma0661 Minnosaannee aynı zamanda evye ve tezgahı da siyahtı çok kullanışlı çamaşır suyu dökmek zorunda kalmıyordum
Alone Siyah evye ve musluk bataryası kullanıyorum. Evye de sorun yaşamadım sürekli ıslandığı için sanırım. Ama batarya da kireç lekeleri oluyor onu da asperox mavi güç ile temizliyorum başka bir sorun yaşamadım çok şık duruyor
Minnosaannee seyma0661 çok hoşmuş mutfağın sizin mi kira mi . Şey ya benim söylemek istediğim evye hani şu ayrı satılıyor sonradan monte ediyorsun. Anlatabildim mi ? Senin ki tezgahla bir sanırım dimi
Alya05 seyma0661 aaa canım sen tezgah arasını kapladın mı Benden böyle yapmak istiyorum acaba nasıl olur bilemedim için yapmadım
Elfelf475 Minnosaannee ben ne dolap kapağını ne evyeyi koyu asla almam artık. Evyem klasik ama dolap kapaklarım antrasit yanından geçerken bile el izi mi olur ya. O yüzden evyeyi de siyah seviyordum bakımı zor diye almamıştım keşke dolabı da bembeyaz yaptırsaymısım 😅
Minnosaannee Elfelf475 ayy öyle mi 😅benim dolaplar ful beyaz olucak da şuan musluk ve evye secicez onun için araştırma içerisindeyim
seyma0661 Minnosaannee maalesef kiraydık ve çıktık sonradan orda. Evet dediğiniz gibi mermerdi benimki renk olarak çok kullanışlı ama
seyma0661 Alya05 kiracıydık arası kötü diye kaplamıştık ve gayet kullanışlıydı üstü kaygan silinebiliyordu sadece ocak kısmını dikkatli kullanmak lazım tencere sıcakken duvara yanaşırsa eritiyor 😂
Minnosaannee seyma0661 sular nasıldı peki kireçli mi. Bursa da annemlerin siyah granitti ve hep beyaz şu ve kireç lekeleri kalıyordu
Alya05 seyma0661 Benm kendi evim ama siyah olduğu için leke kalıyor bende yapmayı düşünüyorum da yaptıktan sonra pişman olsam çıkmasıda zor olur diye yapmadım Trendyoldab mı aldın
seyma0661 Minnosaannee İzmir’de yaşıyoruz ve ne yazıkki kireçli granitlerde öyle bir sorun olduğunu duymuştum yanlış yönlendirmek istemem :(