mucizemgelsin Merhaba kızım olacak🩷🩷modern ve değişik kız isimleri arıyorum. Herkeste olan ve moda olan isimlerden sıkıldım😊 değişik ve güzel tavsiyesi olan var mı?
Crown23 mucizemgelsin bizde öğrenmedik ama kız olursa alya liva yada alya nil istiyorum erkek olursa aybars efe olacak 😀
Guzelanne56 mucizemgelsin ben hem alya ıstedım hemde aklımda lina vardı içimde kalmasın dedım alya lina koyacagız❤️ Pera parla arya alin alina âlâ ada doğa Asya liya bu sene hep bunlar moda
Kuzucukno2 mucizemgelsin kızımın adı Duru İnci🌸 diğer beğendiğimiz isimler de Nil, Nehir, Kumsal, Talya. İkinci bebişimin daha cinsiyeti belli değil😅
Guzelanne56 Guler_45 Crown23 Kız 2024-2025 ın butun çocukları alya olmuş🤣 Allahım okul çağları gelınce bütün sınıf alya x olacak herhalde🥹🥹🤣
Salihaa16 Guler_45 benim kızımon adı Asya eltimin kızı Alya. Cok var vence sonra pisman olursunuz ben oldum. Su an 2. Kşmsede olmayan bulmaya calısıyorum hermes asya alya koyuyor inanın bana
Crown23 Guzelanne56 valla bilmiyorum bir sürü isimden kız ismi olarak bi bu içime sindi vallahi hayırlısıııı 🤲😂
Guler_45 Guzelanne56 canım ben anaokulu öğretmeniyim 5 yıldır daha hiç Asya ve alya isminde öğrencim olmadı şuan gündem parla isminde 🤣
eliff4 mucizemgelsin bende çok kararsızdim ama içime sinen isim yoktu geçen akşam çoğu isme baktm içim ısınmadı beril ismi bayadir dilimizde ama olsun mu diye kararsızdim sanırım söyleye söyleye alıştım eşimde Beril istiyor zaten herkes pek beğenmiyor ama banada asya, duru, Asel, Lina gibi isimler çok koyulduğu için hiç istemiyordum son kararımız Beril sanırım bana söylemeside kibar geliyor bilmiyorum ☺️
Capella_ AnayimBenAna_ Merhaba sağlıkla büyüsün inşallah kızlarınız. Beril’in karakteri kişiliği nasıl acaba
Guzelanne56 Crown23 valla benımde artık aynı zamana denk geldıklerınde bütün çocuklar alya olur😁 çok guzel bır isim hepso adıyla yaşasın ınsallah❤️
Ozakca-aslihn-1 Valla hep aynı isimler geliyor karşıma benimde. Şu aralar Birce biraz hoşumuza gidiyor ama ne ka sürer bilmiyorum.Onun dışında Gökçe,Melis,Asel,Derin,Duru,Nil,Beril,Asyagüzel isimler
KubraKcc mucizemgelsin Bizimde cinsiyetimiz belli değil ama kız olursa Mihre , defne , güneş ,Gökçe isimlerini düşünüyoruz 🤗🌸
Leyla_lala mucizemgelsin ilk kızımın adı neva şimdikine de Ayliz koyacağım çook isimlere baktım ama hepsi aynı isimler kime baksam o isimler şu zamana kadar kimseden pek duymadım aylizi
Anoniminiz Leyla_lala ben de bunu düşünmüştüm kız olursa diye, aylin ya da ayliz. Aylizin gerçek anlamını tam öğrenemedim ama