Blues Kızlar 27 haftamın içerisindeyim afedersiniz iltihabım kan ile karışık gelmeye başladı bu aylarda normal mi yoksa korkmalı mıyım? 😕
Aycha Blues Kan, alışılmışın dışında akıntı, lekenlenme durumlarında, tedbir amaçlı, en kısa zamanda doktora muayene olmakta fayda var. Geçmiş olsun.
Azer Blues doğru kan hiçbir zaman normal değildir hemen doktorunuza yazın arayın yada en yakın sağlık kuruluşunA gidin muayenehane olun ama şakın geç kalıp pişman olmayın geçmiş olsun 🙏🏻
Blues Azer çok sağ ol arada oluyor süreklilik mevcut değil ama bilemiyorum yine de bir muayene olmamda fayda var sanırım
Blues Cidden mi kızlar 😕 içimde bebeğim oynuyor hissediyorum ama huzursuz mu bilmiyorum bir de afedersiniz wcden odaya geçemiyorum sürekli bir idrar
Blues milaninannesi arada oluyor bu şekil içimde bebeğimin oynadığını hissediyorum fakat yine de çok tereddüt içindeyim
Azer Blues evet muayene şart içindeki endişeleri götür canım ben hemşireyim geç kalma sistit olmuşsanda bu çok önemli idrar yolu enfeksiyonu bebeğe çok büyük zarar verir unutma imkanın varsa şuan git yoksa kanamanı takip et bol sıvı tüket ve yarın git
MerveNural Blues ya sadece bebek değil bu algiyi birakin siz de onun kdar onemlisiniz once sizin sağlığınız yani o iyi olabilir ama bu sizin kötü olsanizda bisey olmaz durumu demk degil hastahaneye gidinn neden iskence cekiyorsunuz