Aley06 Merhaba kızlar 5 aylık gebeyim hiç ağrım sızım olmadı çok şükür 5. Aya kadar fakat bi kaç gündür belimin tam kuyruk sokumu kısmında deli dehşet bir ağrı var yaşayan ve çözüm bulan var mı acaba napıcam🙏
Sibelipekf Aley06 benimki kuyruk sokumu un ustine vuruyor ayağıma bile ağrı giriyor canım bazen yataktan kalkamiyroum bebeğim 10 aylik
Sevgilimmmmmmm Bende 12+4 haftalığım acillik oldum bel ağrısından. Tam kuyruk sokumu bölgesi agriyor. Doktor serum yazıp toz, parol, aksef verip eve gönderdi enfeksiyonun var dedi
Sibelipekf Sevgilimmmmmmm ne enfeksiyonu canım benim de aynı kalcamin üstü nasıl ağrıyor ayağımın altına kadar vuruyro ağrısı bazne
Aley06 Sibelipekf sanırım idrar yolu enfeksiyonundan arkadaşında dediği gibi bendede var şuan ve belimde kötü
asli_13 İdrar testi yaptırıp enfeksiyon çıktıysa tamam tahlil yapılmadan enfeksiyon dendiyse biraz saçma çünkü hamilelikte bel kalça sırt her yer ağrıyor çok normal
Aley06 asli_13 ben yaptırdım çıktı ondan kısa bi süre sonra ağır bel ağrım başladı sanırım enfeksiyon ağrıda yapabiliyo hamilelikte
asli_13 @Sevgilimmmmmmm aa o zaman tamam geçmiş olsun. Ben tahlil yapmadan enfeksiyondur dediyse hamilelikten iskelet sistemi ağrısı olabilir normal korkmayın diye yazmıştım:)