Aryam Kizlar iyiakshamlar hepinize❤️Bir sorum olucak yashayan annelerimize 34 haftalik hamileyim doktora da gittim gechen hershey yolunda hich bir sorun yok sadece kilosu 1900 dedi size sorum shu inanin uyurken yururken artik chok zorlaniyorum iki bacak aramdan sanki chocuk dusucek gibi agirlik veriyor yani korkuyorum cok erken dogum riski falan varmi diye artik iyice zorlaniyorum yururken doktorun hershey yolunda diyor ama ben galiba derdimi anlatamiyorum sizden ricam boyle bisey yasayan varsa yardimci olur mu ve ya erken dogum yasayan annelerimiz onceliyi boyle mi oldu😔(yazi hatalari ola bilir k bakmayin)❤️
Polo Aryam o kuku ağrısıysa bahsettiğin bende de var Özellkle yataktan koltuktan biyerdrn kalkıp ilk yürümeye başladığımda Ama normalmiş Genişliyomuş doğum için
Gunesibekliyoruz Bu bende 5. Ayimdan beri var, su anda 34 haftayım artarak devam etti. Iki bacak aramda tekme yemis gibi bir his, agri.. hamilelige her vücut ayri tepki verir diyor doktorum, ozellikle bir pozisyona alismisken (arabada otururken sonra kalkmak, yataktan kalkmak) vs daha zor geliyor normalmiş bunlar... bende stresli bir dönemde başladı ve gitmedi. Simdi o agriya kurban olayim diyorum bel fitigim coştu 15 gündür sag ayak kalcadan dize agri icinde... sakin agrina yenilip yürüyüşlerini aksatma hareket et bam bugün yarın baslarim derken tuvalete esimin yardımı ile ancak gidiyorum cogu zamam malesef... Allah hepimizin yardimcisi olsun...