-Mina- kubccc61 çok emin değilim ama en yüksek bu ay gördüm 250 oldu bir defa yediğimle alakalıydı oda
Busednmz50 b-bg Bende de aynı sıkındı var 36+3 oldum gecen hafta kontrole gittiğimde 1 cm acılman var demişti doktorum birde sancılar cıktı nst bağladıklarında bakalım bekliyoruz sağlıkla gelsinler
b-bg Busednmz50 nstde sancı çıktığı için mi açılmana baktılar benim hiç bakmıyolar açılma var mı yok mu diye
Rabiamina Humeyra1 şekeri çok yüksek olan arkadaşım normal doğum yaptı. Yani gittiğiniz doktorun düşüncesi önemli burada
Rabiamina Ssssserapppp yeni 36 haftaya girdim. Birkaç gün önce gece belime sancı gibi bir ağrı saplandı 15 dk falan sürdü. Sizde de böyle oluyor mu
Ssssserapppp Rabiamina genelde çok egilince belim agriyor onun dışında bel agrisi yaşamıyorum ya da sırt agrisi. Ama çati agrim bayadir var.
b-bg Ssssserapppp kaç çıkmıştı acaba sancım benim 40ın üstünde çıkıyo ama nst güzel gelmiş diyo doktor
Ssssserapppp b-bg hatirlamiyorum acikcasi, o zaman nstden de birsey anlamiyordum . Ama baya teleslanmisti hastanedekiler, ben onları görünce dogurcam sandım ☺️
Ssssserapppp b-bg amin ins, hepsi sağlıkla gelsin bebislerin 🌸 o günden sonra bir daha sancım hiç olusmadi ama ☺️
Senemunal Ssssserapppp evet herşeyi hazır şükür🤲🏻😍 şafak sayıyoruz. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah size de
Ssssserapppp Senemunal amin, sizede 🙏🏻 ben hala hastane çantasını hazırlamadım. Bu hafta ins hazirliycam 😅
b-bg Ssssserapppp benim bu akşam regl sancım var geçmiyor da ama hafif allahtan bir de gribim allah yardımcımı olsun
Luna93 Hamilelikte regl agrisi cekecegim hic aklima gelmezdi 😀 ve bel agrisi yatarken oluyor, yururken bazen kalcama bir sey batiyor, bazen karnimda agriyor 🥲