Nacyax Hanımlar merhaba anadolu yakasında özelde detaylı ultrasona giren var mı varsa nerde yaptırdınız birde fiyatlarını söyler misiniz
dem34 Nacyax Kaynarca Cihan tıp merkezi’ne yaptırdım ikibin ikiyüzelli TL ye çok memnun kaldım doktor güler yüzlü ve çok ilgiliydi
ecoz Nacyax Ümraniye’de Doç.Dr.Erbil Çakar. Eylül ayında nakit fiyatı 2800 tl idi yanlış hatırlamıyorsam. Cd vermiyor. Çok ilgileniyor oldukça uzun bakmıştı. Kendi doktorum tavsiye etmişti öyle gitmiştim. Her soruma da açıklayıcı cevaplar vermişti.
Gulpinar25 Nacyax gebze medicalparka gittim, bayan doktor, 4000 tl, gayet ayrıntılı baktı , yüzünün bir fotosunu da verdi, ama eli biraz ağır 😅
Nazzll dem34 bende orada yaptırmayı düşündüm ama kilo sınırı varmış makineleri görmüyormuş bebeği ondan dolayı gidemedim
Mevzulal Hisar Hospital Çamlıca da yaptırdım. Dr. Murat Göksu yapıyor haftanın 3 günü akşamları yapılıyor sadece. Gerçekten herşeyini detaylıca anlattı ve çok babacan bi insandı. 3.500₺ ye yaptırdım. İlk seferde bebeğimiz yüzü dönük olduğu için resim alabilmek için çabaladı hatta doktorumuz ben çok memnun kaldım tavsiye ederim. CD de veriliyor ayrıca rapor da yazıyorlar.