_biranneadayi Nurrrr10 Göğüs Kafesinin tam altına elini koy. Göbeğinle arasında 4 parmak mesafe varsa inmiş demektir diye duymuştum. Ne kadar doğru bimiyorum ama fotoğrafa göre inmiş görünmüyo sanırım
Deleted33000 Nurrrr10 annem hep derdi ki elini midene koy miden boşalmışsa ka min aşağı inmiş olduğun anlarsın derdi sende bı dene istersen canim
Nurrrr10 _biranneadayi 4 parmak yok 2 parmak var gibi göbek düştükten ne kdr süre sonra doğum oluyor acaba ayrıca göbek inince rahatlama geliyormuş o rahatlama yok bende daha düşmemiş heralde
_biranneadayi Nurrrr10 Yok canım baya yukarda duruyo seninki vaktin var. Göbek inince eskiler doğuma akşam sabah derlerdi ☺️ hemen de olabilir bikaç gün de sürebilir. Sancı ve açılma da önemli tabi İnşallah hayırla kucağına alırsın❤️ Erkek mi bu oğluma benziyor😅
Nurrrr10 _biranneadayi ben de hiç erken gelecek hissine sahip değilim sanki son ana kdr bekleyecek minnoşum evet erkek💙🥹
_biranneadayi Nurrrr10 Ay benim oğlum gibi olursa 40+0 da doğar 😅 Neyse tadını çıkar biraz canım hayırla kucağına alırsın inşallah🥰
Nurrrr10 _biranneadayi çok sağol canım daha erken şuan doğsun istemiyorum zorlamıyorum ama gelişimi anne karnında iyi olsun istiyorum 41 i de bekleyebilir hatta 1 ocakta doğsa süper olur yılımız onunla başlar🥰
Rabiamina Deleted33000 mideme ağrı girmese ben inan ki bulamam. Ama dolu mu boş mu onu hiç anlamam. 😅