ertonunannesi23 Bahar77777 bana da diyordu hamile olmadan önce zayıfsin hoşuma gidiyor diye ama herkes erkekler kilolu sever siz napıyorsunuzz bilmem ne diyip moralimi bozuyordu. Tabi şimdi 8 kilo alınca vücudumun her yerinde değişiklik oldu eşim daha da beğeniyor 🥲 inşallah kilo vermem hiç
Bahar77777 ertonunannesi23 inşallah vermezsin kuzum inşallah bende hamilelikten sonra vermem ya bol bol yicem valla ekstra kilo almak istiyorumki hepsini vermiyeyim😅💕 kadının etli butlusu iyidir ya gerçekten hani balık etli bi kız görünce ben bile bakıyorum ne kadar güzel bir kız diyorum
2zannelerii sedamusa hyr yok valla hiç olmadı bulantım sanki hamile değilmişim gibi aksine çok iştahlı yiyorum
Jasmine2426 2zannelerii 34+4 yaklaşık 8 kg aldım , 10 kg ile tamamlamak istiyorum nasipse , özel bir şey yapmadım normal kiloda hamile kaldım hala normal kilodayım boy 171 kilo 68.5 şuanda (aç karnına) , hiç bulantıda yaşamadım
Birikii 27 kilo aldım toplam hepsini geri verdim 4 kilom kaldı yapıştı gitmiyor haa vermek içinde bişey yapmıyorum yapsam gider belki 😂
Canpamu 2zannelerii 37+0dayım 9 kilo aldım ikiz gebelik benimde cumartesi doğum var nasipse 9 kilo ile kapatırım
2zannelerii Canpamu senin adına çok sevindim rabbim hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏