Beyendi Eda42_ bende geçen hafta gittim 25 mm kesin kürtaj dedi bebek yok dedi pazartesi kürtaj demsti ben bekledim buğu gittim 7+2 de bebeği gördük bugün özele gittim
Eda42_ Beyendi Ne güzel gözün aydın olsun canım 🤰🏻☺️ rabbim inşallah bana da gösterir evladımı sevincim yarım bırakmasın inşallah amin amin 🤲🏻🤲🏻
Mrtbrv Beyendi yazını gördüm pişmanım suan ben 8 haftalık kürtaj oldum ama 2 doktor gördü bos dedıler 😞biraz daha mı bekleseymısım
Beyendi Mrtbrv keşke bekleseydin benim büyük ultrason gördü o da yok ded kesin kürtaj dedi ama ben okudum bekledim
Eda42_ Beyendi Ben bugün de gittim görülmedi 6 haftalık da kalmış 7 haftalık olması lazım iken dedi kese de büyümemis dedi haftaya tekrar bakılacak olmazsa bir iki doktora da gideceğim artık hayırlısı diyorum
Beyendi Eda42_ bazen kendini gizliyor ben dün gittiğimde hareket edince tekrar kayboldu böyle de olabilir ama kese boyutun büyümesi gerek yine bekle bir hafta daha kac günlük sun canm
Eda42_ Beyendi Salı günü devlet hastanesi gittim 6 haftalık kese var küçücük bebek var ama çok kenarda dedi bugün özel hastane doktora gittim kese 6 haftalık çıktı kaç ml birşey demedi bende sormadım haftaya kadar bekleyeceğim artık
Tuubaaa1111 Eda42_ sonuç ne oldu acaba sizin bende 7 hafta iki günlugun bugün gittim kesem çok küçük ckti bebek gözükmedi doktor yarın gel sonlandiralim boş gebelik dedi kesem büyümüyor sizin ne oldu sonc napcak bilmiyorim ben
Eda42_ Tuubaaa1111 Bende kese büyümüyor birşey demedi ama beta düşüyor iki gün de baya düşmüş normalde dün yatış yapılsın kürtaj dedi bende kanama birşey yok kese normal ise bekleyeyim dedim cumartesi günü ne olacak bakalım hayırlısı olsun inşallah
Tuubaaa1111 Eda42_ benimde kesem büyümüyor kesem haftama göre çok küçük ve 7+ 2 haftalık gebelik doktor gelişmiyor sonlanması lazım dedi napcam blmiyorim
Eda42_ Tuubaaa1111 Tek bir doktor ile kalma başka doktora git istersen benim beta dusmese kese normal olsa 8 9 haftaya kadar bekleyecektim ama kan değeri düşünce mecburen cumartesi günü kürtaj olur sen yine başka doktora git kanama birşey olmazsa 8 9 haftaya kadar bekle
Tuubaaa1111 Eda42_ betama hiç baktirmadim 4 haftalikken iki kat iki kat yükseliyordu sonra 5 hafta kese gozukince gerek yok dediler ama kesem buyumedi 7 haftada 2 mm gelismis sonlandırmamiz gerekli dedi yarın devlete gidicem bu sefer özele gitmistim bakalm onlar ne diycek Eda42_
Eda42_ Tuubaaa1111 Bende aynı 8 haftalık olması lazım 6 haftalık kese ama küçük büyük birşey demedi benim beta da normal artmıştı ama şimdi düşmeye başladı o yüzden cumartesi günü ne olacak belli olacak inşallah senin için güzel haberler olur
Eda42_ Tuubaaa1111 Çok bir umudum yok ama hayırlısı bundan sonrası için umudum var bu kadar nasip eden rabbim inşallah daha iyi hayırlı sağlıklı uzun ömür evlat nasip etsin inşallah amin 🤲🏻