Nesizade05 Busra333 bende onu düşündüm işte fakir insanlar var et süt balık mı yiyor her gün ne güzel çocuklar doğuyorlar yaa maşallah bebeğin yapısıyla alakalı demek ki çözemedim bende
Busra333 Nesizade05 ama şöyle bir durum oldu ben çok çok dikkat ettim kilo almış sadece bebek odaklı beslendim diyebilirim kaşar süt yoğurt et ceviz badem anlamadım sürekli böyle yaparım yeter ki normale donsun
Alone Busra333 benim önce 1 hafta idi. Sonra 2 oldu şimdi 3 oldu 4 e doğru gidiyoruz canım doğum planlaması yapacaklar artık bu hafta içi alacaklar sanırım
Ervaidil Busra333 yaşamadım ama çevremdekilerden duyduğum kadarıyla yemene içmene biraz daha özen göster canım yakalarsın
Busra333 Alone olsun canım Allah ın izni ile çok güzel geçecek. Benim doktorum bugün dedi ki 34 e kadar tutayum gerisi önemsiz hemen alırız gerekirse dedi
-Mina- @Busra333 dilaraulusoy benim 2 hafta önce öyle idi bu hafta toparladık sadece hayvansal gıda yedim ekmek hiç yemedim et tavuk balık süt peynir domates muz kefir yeşillik peynir 3-4 çeşit yedim gece acıksam bile süt peynir den gittim ceviz yedim hiç bir şekilde protein dışına çıkmadım kızım 400 gram aldı bir hafta da midesi toparladı hemen
-Mina- Busra333 36+4 üm geçtiğimiz cumartesi en son baktırdığımda 3 günlük bir fark cıkmıştısadece smdi hala üzerine toparlama yaptı mı bilmiyorum
Bebekonunannesi dilaraulusoy benim de bebeğimin karın çevresi 11 gün geriden geliyor doktorum yakın takibe aldı. Sizde neden geride bir sebep söyledi mi doktorunuz? Benim bebeği besleyen damarlarda direnç varmış ondan öyle olmuş. Bu arada daha 26 haftalık hamileyim.
dilaraulusoy Bebekonunannesi bende öyle bişey yoktu 34 haftalık gebeyim. Hastalık geçirdim ben hala da tam geçmedi sanırım oyüzden geride kaldı beslenemedi perşembe belli olucak size de haber veririm
Bebekonunannesi Cberrin merhaba ben de 26 haftalık hamileyim ama bebeğimin karın çevresi 11 gün geriden geliyor. Kan sulandırıcı kullanıyorum ve beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum. Doktorunuz size farklı bir şey önerdi mi acaba?
Cberrin Bebekonunannesi birde özellikle sol tarafa yatıp sürekli dinlenmemi söyledi yalnız ben dün şeker yüklemesi yaptırmıştım tokluk 157 çıkmış sanırım gebelik şekerim var konuşmadım daha doktorumla acaba etkisi varmıdır karın çevresi geriliğinde bilmiyorum 🤷🏼♀️