Dryfrmzz25 Rojin__321 hangi şehirde oturuyor sanız Google o şehrin adını yazın mesela Çankırı halk sağlığı merkezi yazın girin ordan labaratuvar sonuçları var sol sekmede ona girin ordan bakabilirsiniz ben hep sonuçlarıma öyle bakıyorum çoktan çıkmıştır
Mucizeem__ Rojin__321 geçmiş olsun İnşallah bu ay güzel haberlerini alırız dualarım seninle o zaman 💗
Patito__ Rojin__321 cnm vision ise yaptigin test ben onla bildigin pozitif gordum ole kurumada deil pembe kalin cizgi cikti, kan negatif cikti. Hatali sonuc verior bilgin olsun.
Rojin__321 Mucizeem__ ay inşallah canım valla benim aylarim git gide kötü oluyor inşallah seninki iyi olur
Patito__ Rojin__321 o zaman kanda kesinlesir demek istedgm testlerde yanlis olablr kan kesin sonucu verir zten Bildigin adetmi oldn yoksa lekelenmemi cnm
Mucizeem__ Rojin__321 inşallah 2 gün gecikme oluyor şimdi ama 13 Kasım’da olduğum için 13 Aralıka kadar beklemek istiyorum umutsuzum da gerçi bişey hissetmiyorum ☹️
Rojin__321 Mucizeem__ hakkımızda hayırlısı canım inşallah vardır benimde 2 defadır pet değiştiriyorum