Keybanu 23+1 vücudumun kaşıntısından uyuyamıyorum bu saatte kalkıp duş aldım yine faydası yok biri beni kurtarsın 😭
sevdasevda Keybanu canım benımde var baharatlı çok yediğim için dokunmuş ondan her yerım kaşınıyor doktorum krem yazdı kullandım ve rahatım bir doktoruna göster
Migrenligebe Keybanu ayni seyleri ben de yasiyorum, tahlillerimde enzimler yuksek cikti, oglen benim de kontrolum var 🤦🏻♀️
Keybanu Migrenligebe bendede öyle dediler daha sonra dahiliyeye gittim tiroid ilacı verdi üff bilmiyorum ya tekrar doktora gitcem
Ozge2301 Keybanu 36 haftalık olduk bende aynıyım duştan sonra daha bir artıyor napsam çare yokk mecbur duşa giriyorsun ama duş sonrası hiç durmuyor kaşıntı
Keybanu Ozge2301 doktora göründün mü? İnt baktım kaşıntı için mutlaka doktora götürünün yazıyor hamilelikte risk taşıyabilir
Ozge2301 Keybanu evet kan tahlili yapıldı bişey çıkmadı son 1 aydır böyleyim dediğim gibi duş sonrası kaşıntım daha çok şiddetleniyor
Keybanu Ozge2301 üstünde dur yine canım benim uykularım haram oldu sinirden ağladım doktora gidip beni kurtar dicem resmen
Ozge2301 Keybanu maalesef bende ağlıyorum duş sonrası sinirden herşey sürüyorum ama ne fayda 😔 o haftalar kaşıntım yoktu çok şükür ama sende yarın bi kan ver inşallah sonuçların temiz çıkar
Keybanu Ozge2301 sadece gizli şeker var mı diye baktı problem çıkmadı karaciğer enzimlermde yükselme olmuştu zaten tekrar dahiliyeye gitmemi söyledi
Ozge2301 Keybanu anladım canım ben laboratuvar da kan verdim doktor bişey çıkmamış normal dedi banada. Ama dediğim gibi benim duş sonrası şiddetleniyor