myangelson Alisde ben gitmedim de burada yorumlarda gördüm bir kaç kişi gidip memnun kaldım diyen. Bir kaç kişi de hiç memnun değilim diyordu 🤷🏻♀️😅
nurmltli61 Alisde ya ben gittim memnun değilim önermiyorum🤦🏼♀️ gidecekseniz hümeyra hanımı öneririm ben ona gidiyorum
Alisde myangelson ben abdurrahman dagcıya gidiyorum en başından beri aslında memnunum sadece pek konuşkan değil yani yeterli tüm bilgiyi veriyor dikkatli bi doktor ama berker beyide duyunca bi soriyim dedim 🌸
Alisde nurmltli61 humeyra hanima rendevu imkansiz asla çıkmıyor bayan oldugu icinde cok tercih ediliyor ben aslında abdurrahman dagcıya gidiyorum memnunum aslında ama berker beyi duyuncada sormak istedim 🌸
nurmltli61 Alisde hümeyra hanıma evet randevu bulmak çok zor 😂ben sabah akşam randevu sisteminde yatıyorum resmen sürekli kontrol ediyorum buluyorum randevu😂hatta yarın hümeyra hanıma randevum var 🤭
myangelson Alisde bende şehir Hastanesiyle devam edecektim Özge Deniz goymen e gitmiştim iyi biri gibi gelmişti ama artık Tekirdağ’da değilim memlekete izine gelince burada acil serklaj atıldı ve burada kaldım 🥲