Bglmmrn Kumsal28 benimde oğlum 2 buçuk yaşında 3 ü doldurunca istiyorum ama bilmiyorum korkuyorum en azindan tutana kadar 3 buçuk doğana kadsr 4 olur diye düşündüm ama bakalım nasip 😊
Bglmmrn Kumsal28 aynen bı ara denedim 3 ay tutmadı sonra bidaha ara vermeye karar verdim çünkü aşırı kararsızım 😊
Frkubra Kumsal28 benim üçüncü kızım olacak Allah’ın izniyle salı günü kavusacam 🥰🥰 çok mutluyum ama anneannem tek kız anne annemin annesi tek kız annem tek kız ben tek kızım ama benim uc tane kızım olacak Allah’ın izniyle
Kumsal28 Frkubra yaa Maşallah ne kadar güzel benimde bı kızım var 3 buçuk yaşında bunuda doktor kız diye tahmin yaptı bakalım hakkımızda hayırlısı olsun kızda olsa erkekte olsa sağlıklı olsun yeter 🥰 sizin kızlar kaç yaşında
Canss35 sacmalamakizim şükür suanlik çok seviyor kardeşini kisknclik vs cok olur diye dusundm ama zorlamadi ♥️
Mzzz Kızım doğdu 36 günlük olduk bile bende iki kız kardeştim iki aynı cinsiyet çok güzel rabbim yollarini bahtlarini açık etsin birbirine arkadaş hemde bana arkadaş olacak Allahin izni ile biz öyleyiz inşallah bende evlatlarimla arkadaş olmayı başarırım ☺️🎈