Deleted33000 Bende patates yumurta haslayip ekmeğin arasina koyarız diyorum ama bı yanımda yat uyu kim ne yerse yesin diyor😂😂😂
Gulsahkaya36381 Dunden karnıyarık ve bulgur pilavim var onlari esimle kizim yer kendime kabak yemegi yapacağım bugun allah bereket versin 🤗
EnesBusraGoktug Balık, çorba, salata 😄 balık sevmeyen evde yapmayan ben oğluşum için haftada en az 1 balık yiyorum 😄
mavisevenanne EnesBusraGoktug evde sevmeyip evde mi yapıyorsunuz ben de evde kokusundan dolayı yapmıyorum sonra temizlik meselesi var diye balık yemiyorum
dika burcuyilmazzz38 internette gördüğüm bir tarifi denicem bende Kırmızı biber yeşil biber soğan jülyen şekilinde doguruyordu ve nohutta katıyorlar sonra üzerine küçük yuvarlak köfteler yapıp borcum veya fırın kabına katıp fırına veriyorlardı 10 dakika felan geçtikten sonra domatesli bir sos yapıp üzerine döküp tekrar fırına verdiler çok güzel gözüktü canım istedi yapacam Yanına ne yapacağıma karar veremedim daha pilav mi bulgur mu yapsam diye
Gamzecebecii burcuyilmazzz38 dünden kalan kuru fasulye bulgur pilavı vardı yanına salata yaptık yeter çok şükür eşim iki günlük yemek olsun fark etmez oturur benle yer :)