isiksinem45 burcuyilmazzz38 Fırında patates üstüne tavuk göğsünü şişe takacağım yanına pilav salata 🤌
58Vildan Evde pırasayla kereviz var onları kullanıcam sanırım dün nohut ıslayıp et çıkarayım dedim unutmuşum :)
burcuyilmazzz38 58Vildan afiyet olsun tam benlik yemekler ama bizim evde o kadar çok yemek seçiliyor ki fıttırmak üzereyim 😂
SMB 58Vildan bende de biraz kereviz vardı 😁yeşil mercimekli havuçlu kerevizli bir yemek yaptım gayet güzel oldu 😚
Gamzeeadnx 58Vildan tek seferlik etim kaldı hep nohut yemeği yaptım bnde 🤣 son paketi kullanmaya kıyamıyorum ne olacak şimdi ne zaman pişir cem bn bunu🤣
58Vildan burcuyilmazzz38 valla bizde de aynı gibi ama o yemek pişicek ve yenilecek şuan herkes (2 oğlum ve kocam) benim yaptıklarıma mahkum ilerde ne yaparlarsa yapsınlar ben yine oturur yerim kerevizimi 😂
isiksinem45 burcuyilmazzz38 Valla inanır mısın ben doğru düzgün et yemeyen biriydim eşim zorladı et yiyorum ben çok şükür hiç bir şeyden tiksinmedim sende düzelirsin inşallah canm
mcansu burcuyilmazzz38 bugün pizza yapmayı düşünüyorum 😏 yemek derdi adını koyunca bitiyor benim için 😅 Dünde bulgur pilavı yoğurt çorbası nohut yemeği ve cacık vardı