Esma321 Gün Progesteron değerim 32 çıktı nasıl kızlar tecrübelerinizi yazar mısınız bu değerle hamile olma ihtimalim var mı aşılama oldum öncesinde
Ewy Esma321 benim böyle çıkmıştı. Doktor iyi bir değsr dedi ancak ben şüphelenip test yaptım evde pozitifti
Tugbaab mavi_anne23 merhaba benim 14 çıktı test yaptım erken gebelik testi negatif çıktı. Siz de adet gecikmesinden sonra mı öğrenmiştiniz hamile olduğunuzu
mavi_anne23 Tugbaab adet olacağım gün yerleşme kanaması oldu 10 gün sonra hastaneye gittiğimde keseyi gördük
Tugbaab Merveemctgcl yumurtlama değil de adetin 21. Günü gel demişti doktor. Oda düne denk geliyordu gittim. Takvime göre yumurtlamam 17 ocaktı
Merveemctgcl Tugbaab bana 25.gün baktılar 0.56 çıktı ama tahminimce zaten yeni yumurtlamıştım doktor direk çatlama olmamış falan dedi sonradan yükselmiş olabilir mi acaba adet düzensizliğim var
mavi_anne23 Xiremmx adet günü geçmeden test yapmayın bence. Boşuna stres yapmış olursunuz 24 gayet güzel bir değer sağlıklı yumurtlama demek. İnşallah tutmuştur
Merveemctgcl Hizliveofkeli yumurtlama günü değer 1 in altında mı olur yoksa daha mı yüksek olur bu değer yumurta çatladıktan sonra artmaya başlıyormuş doğru mu
Hizliveofkeli Merveemctgcl yumurtlama gününü bilmiyorum ama düşük oluyor. Artmaya başlıyor ve bir hafta sonra pik yapıyor. Hamileysen düşmüyor. Hamile değilsen düşüyor ve adet oluyorsun.