Aysenur_0046 İlk kızıma hamileyken vücut olarak balık etli gibiydim kollarım bacaklarım vs ama bu gebeligimde zayıfım 64 kiloyum boyum 1 60 mesela ama göstermiyorum öyle olan varmi
Ebrugunesss Aysenur_0046 bence kimse ne demek istediğinizi anlamamış olabilir bende anlamadım mesela sorunuz ne
mervemurat16 Aysenur_0046 benimde hamileliğim hiç belli olmamıştı 82 ile hamile kaldım o şekildede doğurdum göbeğimde hiç yoktu
Musilk-1 Aysenur_0046 bende seninle aynı kilo ve boy dayım gayet fıstık gibiyiz daha önce hamileliklerimde 50 kiloyla hamile kalmıştım 27kilo almıştım fakat karnım hiç caylamadi vücudum bozulmadı yine hamile kalırsam yememe dikkat edeceğim
Aysenur_0046 Ebrugunesss şöyle kızlar doğru yanlış anlamış olabilirsiniz karnım var belli ama ben kendi vücut olarak dedim yani
Elfelf475 Aysenur_0046 benim boyum 170 şu anda 63 oldum mesela 30 haftalık sadece karın varmış gibi görünüyor. Kimse inanmıyor önden 7 aylık olmasına
melike1-2 @Aysenur_0046 bu çok güzel bişey değilmi 😄😄 boyum kısa kilom ne kadar az olursa olsun sanki hep kiloluymuşum gibi hissediyorum 😅🤦♀️
MucizeAnnesii Aysenur_0046 zaten 160 a 64 kilo bana göre fazla ki . Bence almayın . Kaç aylıksınız bu arada