minikkcivcivv Gece 12 den beri kasıklarıma bir ağrı girdi 3-4 gündür ara ara gelip gidiyordu fakat bu kez cok daha şiddetli regl ağrısı gibi şiddetli bir ağrı var kasıklarımda sizce doğum belirtisimi napıcam ben başka belirti yok canım cok yanıyor😩😩😩😩
bulut955 minikkcivcivv Bende aynı şekildeyim 39+6 n’aptınız ikinci doğumum olacak ilki suni ile olmuştu
Musilk-1 minikkcivcivv senin doğuma gitmen lazım duşada yalnız başına girme ne olur ne olmaz tuvalette bile dikkat et
Okuyanannem Sakin ol , güzelce duşunu al hareket ile karşıla ağrıları . Su ve nişan gördün mü ? İlk doğum biraz öyle başlıyor , nefesle kontrol et Haftan kaç ?
minikkcivcivv Okuyanannem Canım 2. doğumum olacak bu ilkinde suni ile olmuştu hiç kendi sancımı çektiğimi hissedemedim yani. Şuan dediğin gibi ayağa kalktığımda hareket ettiğimde dayanılır gibi ama yatınca bıcak saplanır gibi kasık ağrılar 3-4 dk arayla vuruyor hastaneye gitmelimiyim simdi bilmiyorum napıcamm
Okuyanannem minikkcivcivv benimde ikinci olacak İnşaAllah doktorun gününe 3 gün kaldı. İkinci ise ağrılarını takip et dk tut sonra git su veya nişan gelmeden direkt açılma olabilir dedi ebem bana
minikkcivcivv Aeell suan hastanedeyiz nst bakıcaklar canım dua edin rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin🤲🏻🤲🏻
rumeysa_1c bulut955 ilk doğumunuz nasıl oldu acaba perşembeye kadar gelmezse bende suni sancı alicam biraz korkuyorum açıkçası inşallah kendi sancım gelir de suniye gerek kalmaz
bulut955 rumeysa_1c Benim ilk doğumum çok güzeldi . İğne vurulmaktan korkan ağlayan biriyim hala öyleyim . 5 cm açıklıkla gittim hastaneye ama bu açıklık nasıl oldu bilmiyorum doğaldı her şeyim hareketlerim ekstra bişey hiç yapmadım ve şaşırdım bu açıklığa . 38+5 te kontrole gittim ultrasonda bebeğin kanalda ve çok aşağıda olduğunu söyleyip doktorum muayene etti kafasına dokunuyorum doğum başlamış dedi . Beni normal doğuma ikna etmeye çalıştı 6 saatte doğumum oldu . 4 te doğuma girdim 5 geçe kızım oldu . Hala inanamıyorum . İlk zor olur derler alakası yok . Suni sancı dayanılmayacak gibi değil nefes ayarlamak önemli . Reglinin daha fazla ağrısını düşün rahimdeki kemiklerin ayrılıyor hisssiyorsun ama güç geliyor gerçekten ben yoksa kana bile bakamam hala ailem bile inanamıyor nasıl yapabildin diye . Ama o bebek doğunca resmen yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz dikiş hissetmiyorsunuz acı hissetmiyorsunuz pijamanızı kendiniz giyiyorsunuz yani hemen normal hayatınıza dönüş yapıp rahat nefes alıyorsunuz . Kendinize güvenin ve korkmayın .🌸
bulut955 rumeysa_1c Bele masaj çok iyi geliyordu eşim hep belime masaj yaptı çok rahatlatmıştı aklınızda olsun . Yukarıdan aşağıya doğru sizde farklı olabilir belki o zaman denersiniz