Tospkkk Artık rakamlara kadar düştükk 🥰 heyecan, uykusuzluk, stres dorukta 😅 sizlerde durumlar nasıl kızlar 🌸
Duyguerbasbozkaya Tospkkk Son 28 💙 çok heycanli,endişeli,mutlu ve stresliyim 36.haftaya girdik bugün itibariyle daha da telaslaniyorum gün geçtikçe kalbim ağzımda sanki
Tospkkk Cck3846 var mı herhangi bir belirtiniz, ben de özellikle geceleri bebek çok toplanıyor canım acıyo onun dışında pek bir şey yok 😅
Duyguerbasbozkaya Cck3846 Benimde gündüzleri sakın geceleri fildir fildir geziyo özellikl bugün artık korkutmaya başladı beni 😬
Tospkkk Cck3846 Duyguerbasbozkaya bu minnaklar gece niye böyleler ya 😂 benim de öyle, artık kızım ne olur az dur da uyuyayım falan diyorum 😅
Tospkkk Gulasor Cck3846 Rmysaefe Busratasgunes Elif1923 Kızlarrrrr 😅 ne yaptınız ne yapıyorsunuz hala gelmedi mi bebişler ☺️ benim bugün kontrolüm vardı 1 cm açıklık var dediler ama doktor 2 güne de doğum olabilir 1-2 haftaya da dedi, hala beklemedeyiz sizlerde durumlar nasıl 😅
Tospkkk Serrabade öyle oluyor gerçekten hem kavuşmak istiyoruz hem karnımızdaki his de çok tatlı 🥰 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻
Duyguerbasbozkaya Tospkkk bende uyumicak mi acaba daha diye düşünmeye basliyorum sonra anlıyor gibi bı sakinliyor 🤣
Bsrsal Benimde son 12 🥹 acaba ne zaman gelecek çok heyecanlanıyorum. Ama aşırı stresliyim 🥲 bugün kontrol var bakalım ne diyecek doktorumuz 😍
Tospkkk Bsrsal ayy stres yapmamaya çalış ya, zaten o sancılar başlayınca istemezsek de stresli olacağız bi tık rahatlatmaya çalış kendini 🥰
Gulasor Benim de bugün 39+0 son 7 gün uygulamaya göre arada kasıklarıma ağrı giriyor hafif o kadar başka belirti yok