Muzikcianne Merhabalar, bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın. Neden sağarak süt veriyorsunuz. Ben de 18 haftalık hamileyim sağma makinesi aldım ama ne için kullanacağımı bilemedim. Çok teşekkür ederim şimdiden
hermione_granger Muzikcianne bayanı bilmiyorum ama bende sağarak süt veriyorum bebeğimin yoğun bakım süreci oldu ve gögüs ucumda olmadığından memeyi tutmadı bunlara ek olarakta seker düşüklüğü vardı yoğun bakımda oyüzden kaldı silikon gögüs uçuyla emzirebilirdim ama doyup doymadığını anlamıyorsun öylede şekeri düşebilir tkrar yoğun bakıma alırlar korkusuyla sağıp biberonla vermeyi tercih ettim. Birde yoğun bakımdayken süt sağdım sürekli hastaneye götürmüştüm mama verilmesin orda diye
Peri_Omer hermione_granger Gozde hanim sadece sagarak verildiyinde bebe emmediyinde sut daha gelmiyor deye biliyorum ben sadece 3 ay sagdim oglum tutmadi memeyi sonra sutum gelmedi
hermione_granger Peri_Omer ben düzenli sağım yapıyorum her 3 saate bir arada zorlada olsa gögüsümü vermeyi deniyorum silikonla silikonsuz süt artırıcı şeyler yiyp içiyorum sürekli arkadaşım 8 ay sağım yaparak beslemişti bebeğini bi okadar bende süt verebilsem yeter 🙏