rumeysa_1c Kızlar bugün muayene oldum 40+4 deyim şuan sancı kasılmam yok açılmam yok maalesef doktor 41 kadar beklerim dedi suni sancı vericeklermis böyle doğum yapan varmı aslinda suniden korkmuyorum ama o kadar sancı çekip sezeryana dönmekten korkuyorum sadece
Sevvall56 Merhaba canım, Bense çarşamba günü 39 haftalık oluyorum tansiyonum devamlı yükseldiği için doktor doğumu başlatacak. Şuanlık günde 8 tane hurma, ananas, korunmasız ilişki ve egzersiz ve yürüyüş yapıyorum belki sana da faydası olur denersen
rumeysa_1c Sevvall56 Bende yapıyorum aslında egzersiz yürüyüş ilişki ananas hepsini yapıyorum ama karnım bile düşmedi dimdik duruyor😂😂
nergis-3567 Squat hareketi ve ördek yörüyüşü yap merdiven inip çık ikişer basamak 😁 ben ilk doğumumda yaptım sabah suni vericeklerdi geceden bunarı yaptım sabah 4 santim açılmayla doğuma indim ama yinede suniyle 6/7 saate doğum gerçekleşti 🥹🫶🏻❤️ bebeğim 4.189 kilo doğmuştu (erkek💙) şu an ikinci gebeliğim 32+1 olduk bakalım bunda neler olacak (kız🩷) 🥹🥹
Sevvall56 nergis-3567 çok iyi bunları okumak motive ediyor inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 2. Bebeğinizi de darısı bizim başımıza