Gulpembe27 Uygun fiyatli olursa sevinirim çok uçuk fiyatlar veremeyeceğim ve devamlı kullanmak istiyorum
mrvcermeli Gulpembe27 uni baby kullandım hala da kullanıyorum doğacak olan çocuğuma da onu kullanicam
ttazeannee Gulpembe27 E bebeğin kendi markasını kullandım ben aldığım zaman uygun fiyatlıydı hemde içeriği temiz Baby me yenidoğan köpük şampuan
Enfal_06 Gulpembe27 siveno indirimlerde uyguna geliyor takip edersiniz mustela ve siveno almışım mustela kullanıyorum
Gulpembe27 ttazeannee Çok teşekkür ederim Deterjan olarak ta e bebeğin granül deterjanini almıştım şampuan da deneyebilirim
Gulpembe27 Enfal_06 Mustela baktım da çok pahalı yani alsam da 1 kerelik kullanmak saçma olacak devamlı alacak gücüm olmayacak yani
Enfal_06 Ecemom_ onun içeriği temiz değilmiş kaç kere medyaya düştü şirketin içine koyduğu maddeler bebeklere göre değilmiş
myavocado Gulpembe27 ilk 40 gün baby me köpük şampuanı kullandım, sonrasında biobaby elma özlü bebek şampuanı ile devam ediyorum, ben ikisi nden de memnunum.
Gulpembe27 myavocado denemekte fayda var almadan bilemiyoruz çünkü Üni baby ile arasında kararsız kaldım içerik temizliğine bakıp karar vericem inşallah
cLearQueen Gulpembe27 canım pahalı ama cok uzun sure kullanirsin emin ol en az 1 yıl. Ben tavsiye ederim mustela