efeduru Kizlar ben kan verdim cumartesi günü betam 269 çıktı sizce doktora gitmeli miyim bu arada ikinci gebeliğim
semi29_ efeduru 1 2 hafta sonra gidin bence bu arada birkaç kez kan verip değerinizin takibini yapın 5 binlere ulaşınca hastaneye gidin derim
EsoMom_ efeduru yine de git doktora folikasite başlatıyor doktor 2000 olduğu zaman değerin kese görünüyor
smnrctnn0 efeduru regl olmanız gereken günde mi yoksa gecikmenizin kaçıncı gününde bu sonuç çıktı acaba 😊
Ariadne efeduru saglik ocagindan gebelik actirabilirsin oradaki hemsireler de folik asit konusunda yardimci oluyor diye biliyorum
efeduru EsoMom_ evet ilk hamileligim de rahim duvarina bakmıştı gittiğim de folik asit vermişti o yüzden arada kaldım
EsoMom_ efeduru yine de gidip görünmen daha sağlıklı testini verdikten iki gün sonra tekrar kan ver baktın iki kat artmış direk git doktora
efeduru smnrctnn0 adetim 3 gün geçmişti canım test yaptım çift çizgi çıktı sonrada kan verdim cumartesi günü 269 çıktı beta 🥹
smnrctnn0 efeduru benimde 2 gün önce 76’ydı yarın tekrar vereceğim 200’lere gelmiş olması lazım yarın benimde gecikmenin 3.günü olacak 🥹