Minikkuzum00 Betusasyaduru hayır anestezi etkisi 6 saat sürüyor ağrı hissetmedim ben. 6 saatten sonra sıvı tüketimi oldu tabi WC ye kalkma yasaktı. Akşam doğum yapmıştım öğlene doğru bir ağrı girdi iğne yaptılar öyle rahatladım. İlk yürüme zor oluyor bel ağrısı çok oluyor ondan sonra gaz problemi çok yaşadım ben onun ağrısı çok sürdü. Ve bol bol filtre kahve tükettim onun dışında sorun yaşamadım.
hamisbirannee Betusasyaduru benim de aynı şekilde kalp atışını nstde vermediği icin yarın sezeryan olacağım 37+2 haftalik
MinikBrokoli Benim ki ağrısız sızısız geçti tek sıkıntı yaptığım konu gaz çıkarmak oldu 😂😂😂 koridorda o kadar gezmeme rağmen çıkmadı, en son kireç gibi bir ilaç içtim uyudum sabaha karşı çıktı, bol bol ağrı kesici kullandığım için süperdi yaa
Civciv53 Betusasyaduru tek tavsiyem ağrında olsa yürü korkma yürüdükçe iyileşiceksin Hem kolay gaz çıkarırsın hem de daha çabuk toparlıyorsun şuan 4 ay oldu o acıyı unuttum diyebilirim 🥰 Allah kolaylaştırsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Miniklerinannesiyim Betusasyaduru ilk 6 saat hissetmiyorsun canım hiç bişey sonraki hissetiginde senin aşı eşigine kalmlş
Enfal_06 Betusasyaduru merak etme canım düzelir bende 37+4 te sezeryanla doğum yaptım biliyorum çok zor ağrı acı ama her şey geçiyor güzel olucak her şey sabret çok güzel çiçek açacak
MinikBrokoli Betusasyaduru doktor verdi , ilk serum olarak daha sonra evde hap olarak iki ayrı ağrı kesici
Minikkuzum00 Betusasyaduru baş ağrısı için değil zaten sadece kahve içimi. Anestezinin etkileri farklı oldu bende vücut ağrıları çok oldu içince rahatlıyordum
Merve034 Kizlar peki dikislerime bisey olcak diye korkuyorum bende 6. Gün bugün otururken kalkarken açıyor, ic dikişlere bisey olcak diye korkuyorum ne zaman geçer bu durum
adatuna Betusasyaduru 1-2 saat zorlandım ben üşüdüm çok 1 saat 1 saatte ağrım oldu o kadar olacak o kadar da :) rahat olun