Crocus20 tugcehallac Alaturca_desing e yaptırdım ve memnunum. Ayrıca led ışıkları var. İster instagramdam bakarbilirsiniz isterseniz trendyolda da var
Bbuusra tugcehallac Trendyoldan yaptırdım bence risksiz. En azından iade ve değişim var. İnstagramda böyle bir şey yok ki değişimsiz satış yasak ve madur olanlarda var. Dikkat edin.
raabiiiaaaa tugcehallac Canım ben trendyoldan isimlik ve yuvarlak kısmını alsım daha sonra kendim boyayıp ayıcık yapıştırdım mâliyet olarakta az olmuş oldu😄😊
tugcehallac Hızlı ve güvenilir bir yer arıyorum yaptırıp memnun kalan varsa önerilerinizi bekliyorum 🤗
Eliffyamann Crocus20 aynısını baska sayfadan yaptircaktim 900 dedi fiyat olarak, bu sayfa ne kadara yapıyor canım ledli olarak
Yetilk kokos_tasarimevi sayfasından yaptırdım çok memnunum fiyat olarakta diğer sayfalara göre daha uygun bence
KevserSoysat41 tugcehallac Ben kendim yapıyorum. Makrometasarimevii sayfam bakabilirsiniz. #reklamdeğil
Crocus20 Eliffyamann oo çok iyi fiyat vermiş ben sadece 2 sayfada bulabildim bu modeli ve ikiside aynı fiyatı vermişti. 2600tl