Kahvesever12 Fatmanur12345 25+2 yim bende gece hiç uykum gelmiyor bu haftalarda bebegım fazla hareketli dışardan görünüyor tekmeleri uyumaya çalışsam da uyanıyorum o ne zaman müsade ederse o zaman uyucam 🫠 Siz nasılsınıız çalışmıyorsunuz heralde 🌸
Fatmanur12345 Kahvesever12 yaa ne güzel evet çalışmıyorum bizde 22+2 olduk pek hissetmiyorum hareketlerini çok nadir
Kahvesever12 Fatmanur12345 Genelde ayakta hareket halındeyken bebekler uyuyormuş yatıp dinlendiğimizde uyuduğumuz da hareket edıyolar. Bende 20 haftadan sonra 2-3 günde bir 23 den sonra çok net hissetık sizinde yakındır Hatıra kalsın diye çekiyorum hatta hareketlerini 🥰
2bebekanne Fatmanur12345 mide yanmasından uyuyamıyorum şu saat oldu hala oğlum ayakta uyutmaya çalışıyorum zaten gece uykusu yok benim gündüz ⅔ saatt uyuyorum o kadar gerçekten artık doğsun istiyorum
Enfal_06 2bebekanne mide yanması benim gebelikte oluyordu doğumdan sonra devam etti rennie duo şurup içtim şimdi sizde doktorunuza söylerseniz yazar mide yanması çok kötü
Fatmanur12345 Kahvesever12 sürekli uzanıyorum çok ayakta değilim canım benim plasenta ön duvarsa ondan herhalde
Enfal_06 Fatmanur12345 bebeğimin uyumasıni bekliyorum 😂 maşallah çok enerjik bendeki uykunun ona ondaki enerjinin bana gelmesini istiyorum
2bebekanne Enfal_06 Teşekkür ederim bir sorayım yarın randevum vardı zaten doğum tarihi verecekti şu zamana kadar dayandım ama artık kaç gündür çok kötüyüm
TgceDfne Fatmanur12345 Aynı benimde öyle uykum gelmiyor gelsede uyuyamıyorum 33+2 haftalık olduk. Yaklaştıkça heyecan stres artıyor 😊
Civcivimmbenim Fatmanur12345 yaa Allah yardımcın odun canım üzüldüm valla tek olmak gerekten de zor :/ Allah tez zamanda hem evladına hemde eşinize kavuştursun inşallah
68pembemavi01 Fatmanur12345 Orası öyle canım sağlıklı olsunlar da. Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah 🌸💐🥰🤲 Kaç haftalıksınız.
68pembemavi01 Fatmanur12345 Rabbim sağlıka kucağına almayı nasip etsin inşaAllah canım💐🥰🌸 kız mı erkek mi
xelifgulx 26+5 şimdiden uykuya hayır dedim ben neden böyle oldu bilmiyorum ama hafif hafif ağrılarım oluyor oda benim uyumamı engelliyor 😔